Online Légzésterápia Tanfolyam

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Prime Physio By Eva

39/A Vincellér utca

1113 Budapest

Hungary

View Map

Event description
Légzésterápia

About this Event

Aktualitása lett a Koronavírus miatt a légző szervrendszerünk fontosságának. A légzőizmok edzése és karbantartása ugyanolyan fontos, mint ahogy a bicepszünket vagy a láb- és hasizmainkat edzük.

👉Gyakori jelenség, hogy a nők többsége mellkas légző, a férfiak többsége pedig inkább a hasi légzést használja, pedig az optimális a costodiaphragmalis légzés lenne, azaz, amikor a teljes tüdő kapacításunkat használjuk.

👉Gyógytornász-manuálterapeutaként gyakran azzal szembesülök, hogy a páciensek 30%-a a hasizom gyakorlatokat sem tudja optimálisan elvégezni a rossz légzés technika miatt, nem beszélve a sportolókról és a tinédzser korúakról.👉A 4 alkalmas légzésterápia tanfolyam alatt tanulunk a légzőizmok anatómiájáról, és a gyakorlatcentrikus órák alatt egyre nehezebb és technikásabb gyakorlatokkal kapcsoljuk be a teljes tüdő felületet.

☝️A negyedik alkalom végére a vitálkapacításunk növekedni fog, felső légutaink kitisztulnak és sportolás közben nő majd a teljesítményünk, mentálisan is kiegyensúlyozottá tesz és a stressztűrő képességünk is javul.

👉Kiknek ajánljuk?Asthmásoknak, akiknek sűrűn szokott lenni arcüreg, homloküreg, fül gyulladása, sportolóknak vitálkapacítás növelésére, tinédzserek helyes légzéstechnika rögzítése, mozgásszegény életmódot élőknek, ülő munkát végzőknek, dohányzóknak, 65 év felettiek, emésztési problémák esetén

1-1 alkalom 50 perces. A tanfolyam időpontjai: 2021. március 1., 5., 8., 12. 18:00 óra.

Jelentkezni: Névvel és számlázási címmel az alábbi e-mail címen:

E-mail: info@primeeva.hu

Tel: 70/3670-888

A 4×50 perc ára összesen: 12.000 Ft.

A tanfolyamra jelentkezés feltétele a díj átutalása.

Akiknek a megadott időpontok nem alkalmasak, azok a felvételt megtalálják majd a zárt csoportban és bármikor elsajátíthatják és gyakorlolhatják az adott feladatokat, technikákat.

Share with friends

Date and Time

Location

Prime Physio By Eva

39/A Vincellér utca

1113 Budapest

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved