Ondernemen voor de Toekomst - Rotterdam

Actions Panel

Ticket sales end soon

Ondernemen voor de Toekomst - Rotterdam

Ondernemers staan voor visie, verandering en daadkracht. Precies de drie dingen die nodig zijn voor een duurzame en sociale toekomst.

When and where

Date and time

Location

Venture Café - Rotterdam 45 Stationsplein 3013 AK Rotterdam Netherlands

Map and directions

How to get there

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

  • 3 hours
  • Mobile eTicket

Op 7 februari organiseert ondernemersplatform The Present een netwerkmiddag in Rotterdam voor de Ondernemers van de Toekomst. Een middag voor iedereen die klaar is om op een nieuwe manier naar business en groei te kijken, en voor wie wil ontdekken hoe zijn/haar/hun kwaliteiten een bijdrage kunnen leveren aan een socialere en inclusievere samenleving. Want de ondernemers van de toekomst zijn niet degenen die financiële groei vooropstellen, maar juist degenen die sociaal en ecologisch welzijn als hoogste doel hebben.

Het programma bestaat uit een mix van topondernemers, bijzondere sprekers en vernieuwende initiatieven (Wesley dos Santos, Joany Muskiet en Fanny Koerts) - omlijst door muziek. Tijdens het event ontmoet je gelijkgestemden én krijg je direct concrete voorbeelden en mogelijkheden hoe jij als ondernemer toekomstbestendig wordt.

Tot de 7e!

Wesley dos Santos

Deze jonge ondernemer uit 010 is een rolmodel voor velen. Een echte go-getter en inspirator die onder meer de bedrijven iKapitein Boats & Bites, Diversité Footwear en Aqua Mobility oprichtte, en daarnaast ook auteur is van 'Ondernemen als een Baas'.

Om zijn dromen waar te maken past Wesley drie essentiële 21e-eeuwse tactieken toe: tinkeren, hosselen en circulair denken. Benieuwd wat dat inhoudt? Kom langs!

Fanny Koerts

Fanny Koerts heeft een typische ondernemersinsteek: ze ziet problemen, bedenkt oplossingen, en zet zelf de verandering in gang. En daarbij maakt ze de samenleving net een stukje slimmer, efficiënter en bovenal: menselijker.

Op 7 februari komt Fanny vertellen over haar ervaringen in zowel de commerciële als ideële wereld, over hoe ondernemerschap uit beide velden elkaar zouden kunnen versterken, en over sociaal ondernemerschap: wat het wel is, wat het niet is, en waarom iedereen eraan zou moeten beginnen. 💥

Joany Muskiet

Joany Muskiet is geen doorsnee ondernemer. Als gospelzangeres, workshopleider in gevangenissen en oprichtster van een cateringbedrijf geeft ze jongeren nieuw perspectief op hun toekomst. Ter ere en in de sprit van haar plotseling overleden zoon H.E.L.D.E.R.H.E.I.D., in wiens nagedachtenis ze o.a. ook de Helderheidsbokaal heeft opgericht - een rap wedstrijd in Rotterdam Zuid.

Event image
Event image
Event image
Ticket sales end soon