€65

Ondernemen met ballen

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Seats2meet.com

65 Moreelsepark

3511 EP Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Event description

Description

Ben je gestart met ondernemen en kun je wel wat extra lef gebruiken? Of ben je al langer bezig maar zit je vast in onzekerheid en belemmeringen? Blijf je veel te lang nadenken en verzandt in details in plaats van dat je de grote belangrijke dingen aangaat?

Herken je je hierin? Dan is deze workshop iets voor jou! In deze actieve workshop helpen we je op weg om met meer kracht en durf je bedrijf te runnen. We gaan de strijd aan met jouw overtuigingen. Door het denken heel even te stoppen en gelijk actie te ondernemen.

Januari is een mooi moment om terug te blikken: wat zijn je belemeringen geweest de afgelopen periode en hoe je deze kan omzetten tot uitdagingen in het komende jaar. Welke ideeën ga je nu wel omzetten tot actie, welke plannen wil je tot waarheid maken en hoe kan je postiever en met meer lef het nieuwe jaar in gaan. Daar zorgen we voor!


Wat anderen zeggen over deze workshop:

"Lonneke en Chantal gaven in hun workshop 'Ondernemen met ballen' hoe je met je angsten en onzekerheden in je werk als ondernemer kan omgaan en deze 'beren' kunt overwinnen en zo kunt floreren als ondernemer.
Ik vond de workshop erg leuk opgezet en heel leerzaam!

Een erg praktische takeaway is dat als je een nieuw programma of nieuwe dienst uitwerkt, dat het raadzaam is om eerst een prototype te maken en te laten beoordelen voordat je het gehele programma uitwerkt en het vervolgens totaal niet aan blijkt te slaan bij je doelgroep. Dit bespaart je een hoop kostbare tijd en moeite en geeft je door de feedback die je ontvangt in het beginstadium al bepaalde richtlijnen."

Britt (Bureau Brit; www.bureaubritt.nl)

"In de trein op weg naar huis hamerden er een aantal dingen door mijn hoofd. Hoe stom het eigenlijk is dat ik me zo laat tegenhouden door zelfopgeblazen beren. Die beren die zeggen dat ik never nooit ga slagen in het opzetten van mijn eigen bedrijf omdat ik te weinig relevante kennis en ervaring heb. Wat ik meenam uit de workshop Ondernemen met Ballen is dat die beer een knuffel moet hebben, en daarna lekker moet opzouten. Hoezo te weinig kennis en ervaring, ik heb talent! In de actiestand dus."
Claudia

Share with friends

Date and Time

Location

Seats2meet.com

65 Moreelsepark

3511 EP Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Save This Event

Event Saved