Free

„OMUL FRUMOS” Modulul II: Competenţe fundamentale pentru succes

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială

9 Bulevardul Schitu Măgureanu

Sala 302

București

Romania

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Friends Who Are Going
Event description

Description

Seria de evenimente „Omul frumos - reîntoarcerea la forma ta ideală” are ca scop formarea participanţilor într-o manieră care să le permită accesarea întregului lor potenţial, pentru o dezvoltare personală de durată. Programul este constituit dintr-un seminar tip prelegere şi din modulele practice de tip workshop.

Modulul II - “Competenţe fundamentale pentru succes” este cursul în cadrul căruia vei învăţa tehnici şi concepte de gestionare a situaţiilor dificile, a ieşirii din impas şi regăsirii curajului şi motivaţiei. Workshopul promite a îmbina partea teoretică - construirea de sisteme de raţiuni sănătoase şi înlocuirea celor neconforme - cu aplicaţiile practice. Cu alte cuvinte, participanţii vor fi implicaţi direct, vor lucra cu ei înşişi iar din acest motiv numărul de locuri este limitat la 30 de persoane. Printre subiectele abordate se numără:

- „plasa de salvare raţională”

- gestionarea emoţiilor

- gestionarea situaţiilor de criză

- igiena gândirii

- dobândirea curajului


Valentin Sen este speaker, trainer și consilier de dezvoltare personală acreditat, cu experiență deosebită în lucrul cu grupurile mari dar și ședințe de consiliere „one-on-one”.

Pe lângă workshop-urile pe care le organizează, el oferă informații prin intermediul videoblogului său (www.ValentinSen.ro), unde tratează teme motivaționale, de relaționare, gestionarea emoțiilor ș.a.

De asemenea, Valentin este voluntar în cadrul Asociației Fluens unde oferă consiliere copiilor din centrele instituționalizate și susține evenimente de dezvoltare personală.

Printre activitățile care îi definesc formarea, se numară:

  • Şcoala de Televiziune "Tudor Vornicu", secţia Editorial-Artistic, sub îndrumarea unor nume celebre precum Teo Trandafir, Raluca Moianu sau Carmen Ivanov
  • Cursuri de actorie
  • Cursuri de QiGong
  • Paraşutism
  • Karate Shito-Ryu
  • Cursuri Pian
Share with friends

Date and Time

Location

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială

9 Bulevardul Schitu Măgureanu

Sala 302

București

Romania

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved