Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Hotel Birger Jarl

61A Birger Jarlsgatan

114 20 Östermalm

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Omnikanal, multikanal, unified commerce – kärt barn har många namn. Gemensamt för alla är att det handlar om att sätta kunden i fokus och erbjuda en sömlös kundresa genom alla de kanaler som är relevanta för just dina kunder. Offline och online flyter allt mer samman – webbutiker öppnar fysisk butik och fysiska butiker utvecklar e-handel eller kompletterar med app. Alla system måste spela samman för att kunden ska få den där positiva upplevelsen som gör att de kommer tillbaka till ditt varumärke gång på gång. För det är just så – kundlojalitet byggs bäst genom att leverera oslagbar service (tillsammans med grymma produkter och tjänster förstås).

Att skapa en bra strategi för omnikanal är förstås inte enkelt och det är tveksamt om det finns något företag som skulle vilja påstå att de lyckats fullt ut. Av den anledningen vill vi bjuda in till vår första omnidag – en eftermiddag som fokuserar helt och fullt på hur du kan maximera köpupplevelsen för dina kunder oavsett kanal.

Eventet är kostnadsfritt och vänder sig till dig som jobbar som beslutsfattare, e-handelsansvarig, projektledare, affärsutvecklare – eller på annat sätt är involverad i att utveckla och förbättra era kunders upplevelse i de försäljningskanaler som är viktiga för dem.

Fullständigt program kommer, men här är några av höjdpunkterna eftermiddagen kommer bjuda på:


Charlotte Nordén, Cellbes


Från Postorder till en vinnare inom e-commerce

- Charlotte Nordén, VD på Cellbes

Kom och lyssna på Charlotte när hon berättar om transformationen från postorder till E-handel och vilken roll återförsäljarnas fysiska butiker spelar. Utmaningarna och möjligheterna, samt hur viktigt det är med rätt team, kultur, energi och ledarskap för att lyckas.

Charlotte Nordén har över 30 års erfarenhet från retail. Hon har jobbat med allt från inköp till marknad och försäljning, bland annat som VD för Joy och Dream Fashion Group. Charlotte har dessutom under många år haft ledande befattningar inom ICA. Lägg därtill att antal styrelseuppdrag inom retail och hotell samt, posten som vice ordförande i Svensk Handel Stil och en Retail Awards-vinst som ”Årets Ledare” 2019.

Idag är Charlotte, sedan 3 år VD på Cellbes i Borås.


Sara Öhman


Så enkelt skapar du enhetlig kommunikation över hela omni-resan

- Sara Öhman, frilansande konsult och en av Sveriges vassaste inom digital marknadsföring

Omnikanal handlar inte bara om att få ihop order- och säljsystem, utan också om att se till att kunderna nås av rätt budskap i rätt kanal och under rätt stadie i köpresan. Hör Sara Öhman dela med sig av sina erfarenheter kring hur du skapar kommunikation som håller ihop, engagerar dina kunder och ger resultat för din försäljning.

Sara är en flitigt anlitad föreläsare, utbildare och digitala medier-konsult som inspirerar med sin djupa förståelse av digitala marknadskanaler och hur du kan skapa effektiv kommunikation som driver trafik och i slutändan konvertering.


Fredrik Ottosson Viskan

Fysisk butik och web - så samverkar och stärker kanalerna varandra i siffor

- Fredrik Ottosson, Head of Sales på Viskan

Fredrik Ottosson har verkat som e-handels- och retailexpert hos Viskan i snart 20 år. Att hitta bästa möjliga lösningar utifrån varje kunds unika behov är hans passion.

Viskan levererar totallösningar för omnikanal till en mängd kunder inom retail såsom t.ex. Venue Retail Group, Sportshopen, Kappahl, MQ, Apoteket, Lager 157 och Guldfynd.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Hotel Birger Jarl

61A Birger Jarlsgatan

114 20 Östermalm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved