Gratis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Hotel Birger Jarl

61A Birger Jarlsgatan

114 20 Östermalm

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Omnikanal, multikanal, unified commerce – kärt barn har många namn. Gemensamt för alla är att det handlar om att sätta kunden i fokus och erbjuda en sömlös kundresa genom alla de kanaler som är relevanta för just dina kunder. Offline och online flyter allt mer samman – webbutiker öppnar fysisk butik och fysiska butiker utvecklar e-handel eller kompletterar med app. Alla system måste spela samman för att kunden ska få den där positiva upplevelsen som gör att de kommer tillbaka till ditt varumärke gång på gång. För det är just så – kundlojalitet byggs bäst genom att leverera oslagbar service (tillsammans med grymma produkter och tjänster förstås).

Att skapa en bra strategi för omnikanal är förstås inte enkelt och det är tveksamt om det finns något företag som skulle vilja påstå att de lyckats fullt ut. Av den anledningen vill vi bjuda in till vår första omnidag – en eftermiddag som fokuserar helt och fullt på hur du kan maximera köpupplevelsen för dina kunder oavsett kanal.

Programmet kommer bjuda på kunskap, inspiration och många intressanta diskussioner. Mer information kommer, men säkra din plats redan nu.

Eventet är kostnadsfritt och vänder sig till dig som jobbar som beslutsfattare, e-handelsansvarig, projektledare, affärsutvecklare – eller på annat sätt är involverad i att utveckla och förbättra era kunders upplevelse i de försäljningskanaler som är viktiga för dem.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Hotel Birger Jarl

61A Birger Jarlsgatan

114 20 Östermalm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved