Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

OMD Brainfood

OMD Sweden

Thursday, January 18, 2018 from 8:00 AM to 9:30 AM (CET)

OMD Brainfood

Ticket Information

Type End Quantity
Free ticket 2h 55m Free  

Share OMD Brainfood

Event Details

Välkommen till OMD BRAINFOOD: Ett kunskapsforum för digitala trender, kommunikation och forskning. Årets första ämne är "Re-thinking", att vända på perspektiv i ditt arbete!

Hur skapar vi nya arbetssätt och gör oss av med de gamla? I transformativa tider är behovet av utveckling och nya tankesätt ofta överväldigande för såväl individer som organisationer. I teorin förstår vi att det inte går att lösa våra nuvarande problem med samma mindset och modeller som en gång skapade dem, men ändå får vi det oftast inte att fungera i praktiken. Vi har denna gång bjudit in Stefan Wendin som ska hjälpa oss att vända på perspektiv på marknadsföring, att göra oss av med förlegad kunskap och att kritiskt granska såväl våra problemställningar som lösningar.

Vi på OMD älskar smart kommunikation. Men vi vet också att kommunikationsstrategier blir alltmer komplexa i takt med att världen digitaliseras. Konsumenter förflyttar sig snabbare än någonsin och ny teknologi både öppnar upp nya möjligheter och nya utmaningar för våra kunder. På våra frukostseminarier BRAINFOOD tar vi in några av Sveriges vassaste hjärnor som hjälper oss att bryta ner och presentera nya trender och spaningar på ett pedagogiskt sätt.

Varmt välkommen // Vännerna på OMD Sweden

 

 

 

Eventet sponsrat av:

 

 

 


 

Have questions about OMD Brainfood? Contact OMD Sweden

Save This Event

Event Saved

When & Where


Epicenter
36 Mäster Samuelsgatan
111 57 Norrmalm
Sweden

Thursday, January 18, 2018 from 8:00 AM to 9:30 AM (CET)


  Add to my calendar

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.