Free

Olimpiada de Informatică - tips & tricks #Editia2

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Seminarul Teologic Ortodox Cluj-Napoca

18 Piața Avram Iancu

400000 Cluj-Napoca

Romania

View Map

Event description

Description

Întrucât ne apropiem rapid de sezonul olimpiadelor & concursurilor, facem un workshop privind pregătirea pentru Olimpiada de Informatică, începând cu faza locală, până la etapa națională.

Pentru a participa este necesar să vă înscrieți aici.

Cel care va ține workshop-ul este co-fondatorul LearnHouse și Wellcode, Petru Trîmbițaș, fost olimpic la informatică & intern la Facebook, actual student al acestui domeniu. Workshop-ul are scopul de-a vă ajuta să atingeți punctajul maxim, prin explicarea sistemelor de evaluare, cât și prin dezbaterea/corectarea posibilelor greșeli de neatenție.

Astfel, va fi structurat în două părți :
1) pentru cei care participă pentru prima dată la olimpiadă, o să le explicăm cum un anumit program "verifică" codurile scrise de fiecare concurent și o să intrăm în detaliu privind sistemul de evaluare ;
2) totodată, vom prezenta strategii de testare a programelor scrise în așa fel încât să eliminăm riscul surprizelor neplăcute (în fiecare an se întamplă ca elevi care cred că au rezolvat problema să își dea seama când se afișează rezultatele, că de fapt au greșit ceva și din această cauză au luat 0 puncte).

Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 27 Ianuarie 2017, începând cu ora 4PM, în cadrul Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Cluj-Napoca.

Vă așteptăm în număr cât mai mare, cât mai motivați să descoperiți cum să vă asigurați că veți scrie un cod de punctaj maxim!
Share with friends

Date and Time

Location

Seminarul Teologic Ortodox Cluj-Napoca

18 Piața Avram Iancu

400000 Cluj-Napoca

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved