OHANA

OHANA

Actions and Detail Panel

€79.83

Date and time

Location

Papenvoort 2

2 Papenvoort

9447 TV Papenvoort

Netherlands

View map

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

OHANA is een 'in de wildernis kamperen' mini-festival op Landgoed Mariahoeve. De eerste editie is voor friends & friends of friends.

About this event

OHANA (Hawaiaans voor familie) is een 'in de wildernis kamperen' mini-festival op Landgoed Mariahoeve. De eerste editie is voor friends & friends of friends..

What to expect?

* Disco house tunes - alleen maar vrolijkheid

* Live muziek

* Dagstart met breathworks, cacao ceremony en silent disco - dance meditation

* Kampvuurtje

* Food trucks naast een meertje

* Tipi's, bungalows, tenten en het bos

* DJ's: friends & friends of friends (to be announced)

Omdat dit de eerste keer is dat we het organiseren houden we de prijzen lekker laag voor diegenen die er als eerst bij zijn. Jij dus! Deel het met je vrienden? Ieder jaar laten we de mensen die er als eerst bij zijn als eerst kaarten kopen. Zo blijven we 1 familie.

SLAPEN IN HET BOS / OVERNACHTEN / HET TERREIN:

De overnachting boek je apart bij Landgoed Mariahoeve via deze link: https://www.landgoedmariahoeve.com/slapen-in-het-bos

Prijzen variëren van 20,- euro voor een campingplek (waarbij je je eigen tent/campeerspullen meeneemt) tot 150,- euro voor een eigen bungalow.

Je kunt kiezen uit een van de volgende slaapverblijven: slaapwagens, stargazers, tipitenten of met je eigen kampeermiddel op een van de staplaatsen.

Gasten voor de kampeerplekken kunnen inchecken vanaf 11.30 uur en dienen uit te checken voor 11.00 uur. De overige accommodaties kunnen vanaf 15.00 uur inchecken, en dienen uit te checken voor 15.00 uur (speciaal voor het festival - normaal: 11.00uur)

Het terrein heeft heel veel vuurplaatsen en houtkachels. Bij de receptie is gezaagd en gedroogd stookhout uit het bos te koop. Ook kun je dat van tevoren reserveren. Online kun je voor de eerste ochtend ook een heerlijk ontbijt regelen. Ideaal! Verder kun je daarvoor steeds ook bij de receptie ter plekke terecht.

De slaapplekken in de natuur zijn bewust zonder wifi zodat je helemaal tot jezelf en/of elkaar kunt komen. Maar in ons speciale WifiWoods is wel uitstekende wifi-verbinding. Zo heb je de ‘best of both worlds’.

Kom je met de auto?

Mooi! Gebruik Google Maps en je vindt het makkelijk.

Parkeren kan gratis op het parkeerterrein bij de receptie.

Kom je met de trein? Dat kan ook. Dan pak je de trein naar Assen en neem je voor een paar euro (ronde de 4,-) de hubtaxi. Wel van tevoren reserveren! Zie: https://www.publiekvervoer.nl/reizigers/hubtaxi.

Laten we deze zomer afsluiten met een vrolijke banger onder de Nederlandse sterrenhemel <3

Datum: 23-25 september 2022

Locatie: Landgoed Mariahoeve, Papenvoort 2, 9447 TV Papenvoort

De overnachting boek je apart bij Landgoed Mariahoeve via deze link: https://www.landgoedmariahoeve.com/slapen-in-het-bos

Tot de 23e!

OHANA image
OHANA image
OHANA image
OHANA image

Share with friends