Oткриващо нетуъркинг събитие на "Иновация в действие"

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

bar Friday

21 ulitsa "General Yosif V. Gourko"

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Скъпи участници, приятели и партньори,

имаме удоволствието да ви поканим на откриващо неформално нетуркинг събитие на четвъртото издание на „Иновация в действие“ – една инициатива на Солвей Соди в партньорство с Аурубис България.

Събитието дава платформа за опознаване и обмяна на идеи и контакти между участниците в различните издания на „Иновация в действие“, партньори и приятели на инициативата. То ще събере всички вас в неформална обстановка, за да си говорим и споделим добрите и вдъхновяващи примери за иновации в България.

Събитието е безплатно, но молим да отбележите присъствие на www.networkinginnoasf1.eventbrite.com

В събитието ще се включи Явор Гочев от център "Ринкър", които ще сподели опита на центъра в сферата на иновациите и научените уроци в развитието на предприемачески проекти в България като Rinker Challenge.

Център "Ринкър" за предприемачество и обучения е създаден от Фондация „BCauseпрез 2014 г. с мисия да насърчава образованието, ученето през целия живот и да подпомага предприемачеството и развитието на бизнеса в България. През четирите издания на Rinker’s Challenge - обучителна програма, която предлага възможност на стартиращите предприемачи да преминат през структурирана система от обучения, да получат персонални съвети от водещи професионалисти и предприемачи – са преминали над 70 екипа, като най-добрите от тях получават безвъзмездно финансиране в размер на 20 000 лв.

За Явор Гочев:

Явор Гочев е бакалавър по Бизнес мениджмънт от University of Dundee, Великобритания, и магистър по Организационни иновации и предприемачество в Copenhagen Business School, Дания. В края на 2017 г. започна докторантура по Бизнес мениджмънт в СУ "Св. Климент Охридски". Той има опит като координатор на различни международни проекти финансирани от ЕС, като помага на различни организации да получат финансиране за стартиране и развитие на своя бизнес.

--

„Иновация в действие“ 2017-2018 ще инвестира в над 100 млади лидери от цялата страна като изгради у тях разбиране, знания и умения за устойчиви иновации и им предостави подкрепа и експертно мнение в представянето и развитието на иновационните им идеи.

Date and Time

Location

bar Friday

21 ulitsa "General Yosif V. Gourko"

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved