Free

Nysgerrig på fremtidens video-trends og de nye digitale outdoor muligheder?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

NetBooster Nordic

52A Pilestræde

1112 København

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Vidste du at 1.8 millioner danskere bruger YouTube hver uge? Eller at 38 % af YouTube’s brugere undersøger et produkt på YouTube før de køber det? Det er nu også muligt at lave digitale outdoor video kampanger blandt andet i Københavns Lufthavn, så du kan ramme din målgruppe endnu bredere.

Ida Løfberg fra Airmagine kommer derfor og fortæller om de mange nye muligheder torsdag den 8. Juni hos NetBooster Nordic i Pilestræde 52A, 3 sal kl. 14.00 - 16.00. Herudover, har vi fået NetBooster nordicss egen Head of Video, Jesper Christensen til at fortælle lidt om, hvordan man som virksomhed kan bruge video og hvordan man kommer godt igang.

Airmagine har defineret 12 målgrupper, som man kan ramme med video; er et charterfly eksempelvis lige kommet ind fra Mallorca, så skifter skærmene til reklamer, som er målrettet dette publikum, mens man med det seneste eftermiddagsfly fra Oslo kunne antage, at det i højere grad er business-publikummet, som er på vej hjem. Det er et meget interessant medie, og man kan ramme sit publikum både præcist og bredt.

Vi glæder os rigtig meget til at præsentere denne nye digitale outdoor mulighed, og alt hvad der er værd at vide om video. Vi har vin, øl, vand og lidt lækkert til ganen men kun plads til 25 VIP gæster her i Pilestræde, så hvis du vil sikre dig en plads, så skal du skynde dig at tilmelde dig - du må gerne tage en ven med som også interesserer sig for digtial markedsføring.

Om NetBooster Nordic
NetBooster er et digitalt Media-, Content- og Data marketing bureau inden for den samlede markedsføringspalette, der bl.a. omfatter håndtering af Search, Display, SoMe og Affiliate samt SEO, CRO, CRM, Analytics og data behandling. Vi udfører alle former for digitale kampagner og projekter og udvikler såvel de kreative som tekniske løsninger. NetBooster fokuserer på en optimering af vores kunders investeringer og baserer løsninger på både performance marketing samt digital branding. Med 850 medarbejdere globalt fordelt på 25 kontorer med 4 her i Norden, er NetBooster ét af de største uafhængige digitale bureauer, og er som selskab børsnoteret på NYSE Alternex Paris.


Tid og sted:
Torsdag den 8. juni kl. 14.00 - 16.00
NetBooster Nordic
Pilestræde 52A, 3. sal
1112 København K


Tilmelding skal ske senest fredag den 2. juni 2017
- Eventen er gratis.

Det er Michelle K.S. Bruun, NetBooster Nordic Marketing & Communication, som står for eventen, så hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at hive fat i hende på michelle.bruun@netbooster.com eller 6019 5754


Vi glæder mig til at se dig.

De bedste hilsner,
NetBooster Nordic
Share with friends

Date and Time

Location

NetBooster Nordic

52A Pilestræde

1112 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved