Nyfiken på: Filmskapande i virtual reality - idag och imorgon

Nyfiken på: Filmskapande i virtual reality - idag och imorgon

Panelen Åtgärder och detaljer

Försäljning slutade

Datum och tid

Plats

Grand Hôtel Stockholm

8 Södra Blasieholmshamnen

103 27 Stockholm

Sweden

Se karta

Beskrivning

Nyfiken på: Filmskapande i virtual reality - idag och imorgon

Utvecklingen inom VR, eller virtuell verklighet, rusar fram i utlandet. Varje dag kommer nyheter om nya tekniska framsteg, nya portaler, nya projekt och nya idéer. I Sverige finns VR-satsningarna framförallt på spelsidan. Men det är dags för alla inom rörlig bild att börja tänka på virtual reality för att vara redo när de breda konsumentgrupperna börjar anamma tekniken om ett par år.

Nyfiken på: Filmskapande i virtual reality - idag och imorgon är en meetup för dig som på något sätt jobbar med rörlig bild - som kreatör, tekniker eller beställare - oavsett om det är drama, dokumentärt, journalistiskt, underhållning eller utbildning.

Det är inte en meetup kring morgondagens stora visioner, utan vad som görs i idag, vad du kan göra redan idag och hur du gör det! Och inte minst, nyttiga erfarenheter och misstag från de som redan börjat testa tekniken, från korta dramaproduktioner till journalistik, underhållning och livesändningar.

Du får möta projekt från bland andra TV4, SVT, Teknomedia och Borderline film samt lyssna på diskussioner kring så väl berättande för virtual reality som de tekniska utmaningarna här och nu.

Eventet är gratis. Vi hoppas att du bidrar med engagemang, nyfikenhet och många frågor! Skulle du av någon anledning inte kunna komma efter registrering, vänligen avboka din biljett genom att kontakta annika@dramatify.com

Hashtaggen du kan följa på Twitter, Instagram och Facebook är #VRmeetupSWE

Varmt välkommen!

P.S. Är du upptagen den 13 april, eller biljetterna är slut, anmäl dig gärna på vår intresselista för restbiljetter och inbjudningar till kommande event!