Free

Nudging, så styr du kundernas val med vetenskap

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

IHM Business School AB

39 Warfvinges väg

112 51 Stockholm

Sweden

View Map

Event description

Description

Skulle du vilja kika in i huvudet på dina kunder – för att förstå hur du får dem att göra som du vill? Då kan detta frukostevent om beteendedesign och nudging vara något för dig. Metoden bygger på forskning som gjorts av Nobelpristagaren Richard Thaler med flera. Deras rön visar hur du med nudging kan knuffa kundernas beslut dit du vill. Idag används tekniken flitigt av företag som Spotify, Google, ICA, Starbucks… såväl som av B2B-bolag.

Kom och se hur även du kan använda nudging till att få dina kunder att köpa mer, oftare och till högre pris – genom att utgå från deras omedvetna beslutsprocesser. Förutom en god frukost bjuds du på konkreta exempel för produktpaketering, prissättning, UX design som konverterar, kommunikation i digitala och analoga kanaler, samt personlig försäljning.

Från agendan:
- Spotify’s nudgingtaktik och andra konkreta exempel från B2C- och B2B-världen.

- Detta är nudging ur ett beteendevetenskapligt perspektiv.

- De flesta av dina kunders beslut sker omedvetet på grund av oförmåga att skilja på olika stimuli, begränsad rationalitet, kognitiv snedvridning och beslutshierarkier.

Talare: Tommy Lindström som kom i kontakt med beteendedesign när han skrev uppsats på Copenhagen Business School. Den handlade om hur du kan styra en verksamhets resultat med företagskultur. Kunskapen tog han med sig i roller som vd på reklambyrå, marknadsdirektör och säljchef. Idag driver han företaget BOOM.

Eventet är konstadsfritt och anmälan ger dig:
- En plats på eventet och frukost.

- Presentationsmaterialet via mejl efter eventet.

- Ett nyhetsbrev om beteendedesign via mejl från föredragshållaren, 6-8 gånger per år.

Share with friends

Date and Time

Location

IHM Business School AB

39 Warfvinges väg

112 51 Stockholm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved