kr6,795

Nudge workshop - Små justeringer = store endringer!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Johannes Nielsens vei 67

67 Johannes Nielsens vei

2007 Kjeller

Norway

View Map

Event description
Vil du bli nudge designer? ..og lurer på hvordan innsikt i atferdsvitenskap kan anvendes i praksis?

About this Event

Vil du bli nudge designer?

..og lurer på hvordan innsikt i atferdsvitenskap kan anvendes i praksis? Hvordan hotellkjeder kan spare titalls millioner på å redusere matavfall ved å kjøpe nye tallerkener? ...hvordan enkel tape kan «dytte» folk opp trappen eller til grønnsakene? ...eller hvordan synlige store tall kan påvirke kjøpevillighet? Svaret er "nudging".

Nudging by GROW er en unik workshop som gir deltakerne nødvendig FORSTÅELSE og enkelt anvendbare RAMMEVERK for å kunne designe tiltak som suksessfullt påvirker ønsket atferd. Dette gjøres i en setting der erfaringsdeling, idémyldring og gruppearbeid står sentralt og vil derfor gi innblikk i hvordan dette kan benyttes på tvers av bransjer og situasjoner.

FORSTÅELSE for de faglige prinsippene som ligger bak Nudging er nødvendig for å kunne designe og implementere velfungerende tiltak. Verdifulle funn fra atferdsvitenskapen vil bli gjennomgått og forklart, som for eksempel at vår vurdering av verdi påvirkes av helt andre ting enn det vi kanskje liker å tro.

RAMMEVERK som EAST (Behavioural Insights Team) og GROW blir illustrert og deltakerne blir satt i stand til å benytte disse enkle modellene for å utvikle tiltak med mål om å påvirke atferd på arbeidsplassen. Sammen jobber vi oss gjennom caser og hjelper hverandre til gode tiltak.

Nudging har på rekordfart tatt privat og offentlig sektor med storm og er stadig i utvikling. I både i Storbritannia og Canada har man opprettet Behavioural Insights Team og Barack Obama var i sin tid kjent for implementering av nudge-strategier for å oppnå ønskede resultater. Alle med mål om å forbedre tjenester og levere positive resultater for både mennesker og samfunn. Nudging er fortsatt nytt i Norge, så dette er en mulighet til å skaffe seg et konkurransefortrinn og «være med fra bånn».

Share with friends

Date and Time

Location

Johannes Nielsens vei 67

67 Johannes Nielsens vei

2007 Kjeller

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved