Ft0 – Ft51,450

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Valea Scurtă

527144 Valea Scurtă

Romania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Táborunk témája a zaj, hiszen ahol zaj van, ott élet van - legyen szó gyerekricsajról, heves vitáról vagy a haraszt zörrenéseiről az állatok talpa alatt: a zaj az élet megkérdőjelezhetetlen jele. Összességében erősíteni szeretnénk a zajt, az életet egy településen belül, fókuszálva annak értékeire, melyet majd megmutatunk a nagy világ számára.

A Csomópont célja, hogy minden évben egy hétig Háromszék régióján belül egy település váljon környékünk középpontjává - ezt az építészetben, a designban, a zenében, a divattervezésben, ill. a fotózásban-videózásban jártas szakemberek segítségével valósúl meg. A tábor során feltérképezzük a választott települést mind kulturális, mind infrastrukturális szempontból, majd a táborban résztvevők egy hét leforgása alatt készíthetik el alkotásaikat.

A táborozók a tábor kezedetekor a település értékeinek felkutatásával foglalkoznak, majd a hét második felében megoldásként külömböző alkotásokat hoznak létre, amelyek rávilágítanak és felhivják a figyelmet a település által nyújtott értékekre. A tábor végére összeáll egy bemutató, melyből kiállítás jön létre, melyet több helyen is elérhetővé teszünk az érdeklődők számára.

Végül, de nem utolsó sorban fontosnak tartjuk, hogy maradandó dolgot is hagyjunk hátra az év csomópontjának: úgy gondoljuk, hogy a helyi vállalkozók, a helyi termékek ugyanúgy a település vitalitását képviselik, mint a fent említett zaj. Viszont fontos, hogy ezek a termékek megtalálják a piacukat és képesek legyenek megszólítani a célközönségüket. Ehhez a folyamathoz arculattervezéssel járulunk hozzá.

A 2015-ös táborról készült videó!

NOISE 2015

A 2016-os táborról készült videó!

NOISE 2016

2017-ben a tábor helyszíne Kurtapatak lesz! (Kurtapatak Sepsiszentgyörgytől 50, Kézdivásárhelytől 16 km-re található, a Nemere hegylánc lábánál elterülő alig 300 fős település)

További részletekért érdeklődj a info@csomopont.com vagy a +36702865375 / +40742889050

A változtatás jogát fenntartjuk!


Kérlek iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél részletes információt kapni mindenről!

Feliratkozás: www.csomopont.comShare with friends

Date and Time

Location

Valea Scurtă

527144 Valea Scurtă

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved