ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW: Γύρισμα Εκπομπής 7
Free
ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW: Γύρισμα Εκπομπής 7

ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW: Γύρισμα Εκπομπής 7

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Σατιρικό Θέατρο

Morphou

2102 Nicosia

Cyprus

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Παρευρεθείτε στο γύρισμα της 7ης εκπομπής της σατιρικής εκπομπής του ALPHA Κύπρου "ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW", με τον Λούη Πατσαλίδη και διεκδικήστε πλούσια δώρα!

Η εκπομπή οπτικογραφείται στο Σατιρικό Θέατρο (Πολιτιστικό Κέντρο Βλαδίμηρος Καυκαρίδης) κάθε Τρίτη στις 7 το βράδυ και μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 10 το βράδυ.

* Προσοχή: Οι πόρτες κλείνουν στις 7 το βράδυ άρα θα πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο του γυρίσματος τουλάχιστον 20 λεπτά πριν.

FAQs / Συχνές Ερωτήσεις

Ποιος θα είναι ο ρόλος μου στο γύρισμα;

Στο γύρισμα θα συμμετέχετε ως κοινό. Με την έκδοση του εισιτηρίου σας συναινείτε στο να χρησιμοποιηθούν πλάνα που σας παρουσιάζουν στη μετάδοση του προγράμματος χωρίς καμία αμοιβή. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που συμμετάσχετε στο παιχνίδι κοινού της εκπομπής.

Πόσα στοιχίζει η είσοδος;

Η είσοδος στο γύρισμα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Πρέπει να έχω το εισιτήριο μαζί μου;

Για να μπορούμε να εγγυηθούμε την είσοδο σας στο χώρο θα πρέπει να έχετε μαζί σας το εισιτήριο σας. Μπορείτε να το τυπώσετε ή να μας το παρουσιάσετε μέσω του κινητού σας στην είσοδο (μπορείτε να κατεβάσετε και το mobile app του Eventbrite). Το εισητήριο θα σκανάρεται από άτομο της παραγωγής πριν την είσοδο σας και δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Μπορώ να έρθω με τη παρέα μου;

Φυσικά! Βεβαιωθείτε όμως ότι έχετε κλείσει τον ανάλογο αριθμό εισιτηρίων.

Τι ηλικίες μπορούν να έρθουν;

12 ετών και πάνω.

Πως θα δοθεί το δώρο του κοινού;

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το δώρο της εβδομάδας ή του μήνα θα πρέπει να έχουν κάνει κράτηση και να παρευρεθούν στο γύρισμα της εκπομπής.

Θα υπάρχουν ποτά στο χώρο;

Στον χώρο του θεάτρου λειτουργεί καντίνα. Απαγορεύεται η είσοδος στο θέατρο με φαγητά ή ποτά.

Πότε θα μεταδοθεί η εκπομπή που συμμετείχα;

Την Πέμπτη στις 10:10 από τον ALPHA Κύπρου.

Το εισιτήριο μου ισχύει για όλα τα γυρίσματα;

Όχι. Το εισιτήριο σας αφορά μόνο το γύρισμα της ημερομηνίας που αναγράφεται. Μπορείτε να παρευρεθείτε και στα επόμενα γυρίσματα κλείνοντας το ανάλογο εισητήριο εντελώς δωρεάν.

Πόσο θα κρατήσει η οπτικογράφηση;

Οι πόρτες θα κλείσουν στις 7:00 και το γύρισμα θα αρχίσει στις 7:10 το βράδυ, γι' αυτό βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε στον χώρο νωρίτερα. Η οπτικογράφιση θα διαρκέσει 2:30 ώρες από τη στιγμή που θα ξεκινήσει. Επειδή όμως πολλές φορές στη τηλεόραση τα πράγματα είναι λίγο απρόβλεπτα, υπολογίστε ότι οι παραπάνω ώρες και διάρκειες δεν είναι δεσμευτικές.

Έχω κάποιες απορίες όσον αφορά το γύρισμα. Που μπορώ να απευθυνθώ;

Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, ή να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 22212400 / 22212429 ή να στείλετε email στο louisnightshow@alphacyprus.com.cy Υπάρχει φυσικά και η επιλογή να στείλετε μήνυμα με ένα περιστέρι.

Οι κρατήσεις θέσεων δεν είναι δεσμευτικές και είναι ενδεικτικές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της μέρας και του χώρου. O ALPHA διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο σε όσους δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Παραγωγής.

Ο χώρος γυρίσματος είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρία.

Share with friends

Date and Time

Location

Σατιρικό Θέατρο

Morphou

2102 Nicosia

Cyprus

View Map

Save This Event

Event Saved