€144

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Ruimte voor Helden

137 Sint Jacobstraat

2512 AN Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description


Wat staat mij in 2019 te doen?
Wat wil ik graag
en Wat wil door mij ontstaan?


Met de Nieuwjaarsspeech 2019 nodigen we je uit om aan de hand van die drie vragen vooruit te kijken. Er de woorden bij te vinden die je de richting geven die je voor jezelf wilt uitstippelen. Waarna je zelf iemand die je dierbaar is, uitnodigt om je de speech voor te dragen.

Ook dit jaar organiseren we weer een feestelijke gelegenheid om in liefdevol gezelschap ruimte te maken voor een nieuw jaar. En daarop met elkaar te proosten.


Voorbereidingsdag

Als onderdeel van je deelname bieden we je op vrijdag 14 december 2018 graag een voorbereidingsdag aan. Een volledige werkdag, hier in Den Haag. Tijdens die dag loop je je eigen 2018 langs, aan de hand van een aantal eenvoudige en krachtige oefeningen. Om vervolgens af te stemmen op wat er aan de horizon van 2019 gloort.

We besteden dit jaar in het bijzonder aandacht aan wat we tot nu toe het 'systemisch geweten' noemen, en dat we graag vergelijken met de uitdijende rimpelingen die in een wateroppervlak ontstaan wanneer je er een steen in gooit. De vraag 'wat staat mij te doen?' verkennen we op 5 schaalniveaus: van persoonlijk tot universeel. Om te ervaren welke ruimte, energie en beelden vanaf die vijf gezichtspunten als vanzelf vrijkomen.

Aan het einde van de voorbereidingsbijeenkomst staan je eerste woorden op papier. Je hebt dan een solide vertrekpunt en gereedschap om de uiteindelijke speech te laten ontstaan.


Nieuwjaarsspeech 2019

Op vrijdag 11 januari 2019 is het dan zo ver. Dan komen we met alle speech-schrijvers samen bij Ruimte voor Helden in het centrum van Den Haag. Om toegesproken te worden in de woorden die jij daarvoor gekozen hebt, door degene die jij daarvoor uitgenodigd hebt. Dat is ieder jaar weer een bijzondere en gedenkwaardige gebeurtenis, een hele mooie springplank om je nieuwe jaar met verse energie en concentratie aan te vliegen.

Van ons kun je verwachten dat wij het avontuur van de nieuwjaarsspeech met aandacht en zorgvuldigheid voorbereiden, begeleiden en weer afronden. We zorgen voor een veilige, voedende en warme sfeer tijdens en rondom beide bijeenkomsten, zodat je je vrij kunt voelen om te ervaren en te delen wat er voor jou wezenlijk toe doet.


~~


Je kunt je tot maandag 10 december 2018 aanmelden om deel te nemen. Daarna sluiten we de inschrijving om ons te concentreren op de voorbereidingen met de mensen die zich tot dan toe hebben aangemeld.

Share with friends

Date and Time

Location

Ruimte voor Helden

137 Sint Jacobstraat

2512 AN Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved