Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Ruimte voor Helden

137 Sint Jacobstraat

2512 AN Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Een bijzondere gelegenheid om in goed gezelschap vooruit te blikken naar wat 2018 voor jou in petto heeft.

Dat is waar we je met de Nieuwjaarsspeech 2018 toe willen uitnodigen. Om met aandacht stil te staan bij alles wat 2017 je bracht, en bewust de intenties te kiezen waarmee je het komende jaar tegemoet wilt reizen. En daar de woorden bij te vinden die jou kracht, richting en vertrouwen geven om te doen wat je in 2018 te doen staat. Door je eigen nieuwjaarsspeech te schrijven, en die aan je voorgedragen te krijgen door iemand die je dierbaar is.

De juiste woorden
Om je te helpen daarvoor de juiste woorden te vinden, organiseren we behalve de nieuwjaarsbijeenkomst zelf een speciale voorbereidingsdag. De bedoeling van de voorbereidingsdag is om er met enkele oefeningen en handreikingen voor te zorgen dat je de eerste regels van je speech op papier hebt. Een basis van waaruit je op eigen gelegenheid tot je uiteindelijke speech kunt komen. Je hoeft na de voorbereidingsdag alvast niet meer met een blanco papier of scherm te beginnen.

De feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst (met bubbels) vindt plaats bij Ruimte voor Helden in het hart van Den Haag. In aanloop naar deze bijeenkomst vragen we je om zelf iemand uit te nodigen die jouw speech aan je voordraagt.

Praktisch
Voorbereidingsdag:
vr 15 december 2017, 9-17u
Zuiderstrand & Atelier Hanneke van der Werf / Willem Dreespark (Den Haag)

Nieuwjaarsspeech 2018
do 11 januari 2018, 14-18u
Ruimte voor Helden (Den Haag)

Investering
Je bijdrage van € 121 (inclusief 21% BTW / € 100 exclusief) investeren we in voorbereidingen op een gastvrij welkom tijdens de voorbereidingsdag en de bijeenkomst waarbij alle speeches worden voorgedragen.

Voor jou?
Je hoeft aan geen enkel profiel te voldoen om mee te mogen doen aan de nieuwjaarsspeech. Wat voor ons belangrijk is, is je commitment om bij te dragen aan een bijzondere bijeenkomst, voor jezelf en voor al je mede-speechers en gasten.Share with friends

Date and Time

Location

Ruimte voor Helden

137 Sint Jacobstraat

2512 AN Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved