Nieuwjaarsspeech 2017

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Ruimte voor Helden

137 Sint Jacobstraat

2512 AN Den Haag

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Stilstaan bij het voorbije jaar en vooruitkijken naar het volgende. Delen in wat je hebt geoogst en wat je voor de toekomst wilt zaaien en laten bloeien. In de vorm van een persoonlijke nieuwjaarsspeech, die je voorgedragen wordt door iemand die jou dierbaar is.

Daar nodigen we je toe uit op vrijdag 13 januari 2017 tijdens de Nieuwjaarsspeech 2017.

Het publiek voor je nieuwjaarsspeech bestaat - naast jouzelf in de eerste plaats - uit collega-speechschrijvers, samen met de mensen die jullie zelf hebben uitgenodigd. Samen creëren we een persoonlijke en veilige ruimte voor de verhalen die we zullen delen. Na het voordragen van de speeches proosten we met elkaar op een rijk en voorspoedig 2017.

Op donderdag 8 december 2016 maken we doelbewust tijd voor het vinden van de juiste woorden voor je speech tijdens een speciale speech-voorbereidingsdag. Een dag die begint met de Rust en Ruimte van de zonsopkomst aan zee (8h00), en die je via een Reis terug naar de bewoonde wereld uitnodigt om in de Realiteit van alledag te werken aan de eerste contouren van je verhaal (tot 17h00).

~~

Bijdrage
Wanneer je ervoor kiest om aan de Nieuwjaarspeech 2017 deel te nemen, dan vragen we je een bijdrage van € 121, inclusief 21% BTW. Met deze bijdrage stel je ons in staat om de bijeenkomst zorgvuldig voor te bereiden, en te voorzien in passende aandacht bij het vormkrijgen van jouw verhaal.

Share with friends

Date and Time

Location

Ruimte voor Helden

137 Sint Jacobstraat

2512 AN Den Haag

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved