Sales Ended

Nieuwjaarssfeest Hoofddorp

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Zaalverhuur Hoofddorp

Graftermeerstraat

2131 Hoofddorp

Netherlands

View Map

Event description

Description

Hét Nieuwjaarsfeest 2016 van de Haarlemmermeer! Het meest complete & verzorgde feest in de regio. Van een prachtige, goed bereikbare locatie tot complete Champagnebar & Oesterkar; Knallend het nieuwe jaar in!

Wij bieden tevens de mogelijkheid tot een combi-ticket, waarbij u voorafgaand aan het feest kunt genieten van een culinair 6-gangen diner!

Het feest start om 22.00 en gaat door tot in de late uurtjes… Prachtige aankleding, diverse hippe DJ’s & een unieke live-act zorgen voor een spectaculaire invulling van de avond. Uiteraard mag ook een volledig verzorgde vuurwerkshow deze avond niet ontbreken.

Tijdens het feest verzorgen wij onder andere de volgende unieke New Years Specials:

* Uniek 6-gangen diner voorafgaand aan het feest. Culinaire hoogstandjes volgen elkaar op en verrassen u keer op keer met een prachtige presentatie, heerlijke gerechten & sublieme service.
* Luxe Champagne bar! Vanuit hier serveren wij diverse soorten bubbels per glas, óf per fles te bestellen inclusief luxe Champagne koeler en glaswerk.
* De Oesterbak! Wij serveren de lekkerste, dagverse MSC gecertificeerde oesters, live geopend door ons Oestermeisje! Met verschillende vinaigrettes kiest u zelf voor de Perfecte oester.
* Prachtig aangeklede & gedecoreerde locatie, compleet in het thema “Diamonds & Pearls”.
* Ruime bar met uitgebreid assortiment aan frisdranken, wijnen & bier van de tap.
* Een complete vuurwerkshow! Om 00.15 verzorgen wij (buiten) een prachtige vuurwerkshow, uiteraard onder het genot van een glas bubbels.
* Aftellen tot hét moment! Op Unieke, nooit eerder vertoonde wijze zorgen wij voor een spetterende aftelling en knallen wij het nieuwe jaar in!
* Bewaakte garderobe voor uw jas & waardevolle spullen. ?
* Top DJ’s zorgen voor de lekkerste hits uit de jaren 80’s, 90’s & 00’s! Samen met een live artiest geven zij deze avond een unieke touch.

Date and Time

Location

Zaalverhuur Hoofddorp

Graftermeerstraat

2131 Hoofddorp

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved