€25

Nieuw Samen Gestelde Gezinnen

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Handelslei 174

174 Handelslei

2980 Zoersel

Belgium

View Map

Event description
Leer meer over het wel en niet voor nieuw samen gestelde gezinnen.

About this Event

Nieuw Samen Gestelde Gezinnen

Als we na een scheiding aan een nieuwe relatie beginnen is het vaak met heel veel hoop en goede voornemens. We kennen allemaal de nieuwe termen plus-mama, plus-papa en plus-kinderen. Het lijkt een vrolijke dolle bedoeling. Maar de realiteit is vaak helemaal anders.

Tweede relaties én zeker als er nog opgroeiende kinderen zijn, staan vaak onder meer druk dan een eerste relatie. Temeer omdat de complexiteit zoveel groter is. De kans op een nieuwe scheiding is jammer genoeg groter en gebeurt vaak sneller dan bij een eerste huwelijk. Dit betekent ook dat kinderen op die manier vaak geheel onverwacht, al snel voor een tweede keer een scheiding meemaken.

Zowel voor de ouder, de plus-ouder en de kinderen zijn er heel wat zaken die goed zijn om te weten. De vele uitdagingen van nieuw samen gestelde gezinnen vragen om “weten”.

Ik vertel hoe het wel kan, de “do’s” en de “don’ts”. Wat een goede strategie is. Hoe je kan omgaan met de verschillen, de grote gezinsdynamiek die ontstaat. 

Nadien is er ruim tijd voor vragen.

VOOR WIE?

Voor iedereen die deel uitmaakt van een nieuw samengesteld gezin. Zowel de biologische ouders als de plus-ouders. Ook grootouders zijn welkom.

Inkom 25 euro, koppels 40 euro

Vragen kan je stellen via mail: message@giuliamay.com

Share with friends

Date and Time

Location

Handelslei 174

174 Handelslei

2980 Zoersel

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved