€20.50

NIELSON

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

View Map

Event description

Description

Nielson is terug. En zijn nieuwste single Diamant klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling. De muziek is een weerspiegeling van de man die Nielson is geworden, sinds zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 in Nederland zijn leven op zijn kop zette.

Zijn singles 'Beauty & The Brains', 'Hoe' en zijn samenwerking met BLØF op het nummer 'Mannenharten' waren allen erg succesvol. Maar het allergrootste succes behaalde Nielson met de single 'Sexy Als Ik Dans', dat in de zomer van 2014 niet van de radio te slaan was. Nielson brak door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk.

Nielson ambieert nu een sound met internationale allure en legt zijn ziel volledig bloot. "De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op 'Diamant' reageren. Ik kan niet wachten om deze - en nog meer nieuwe - songs live te mogen spelen” – Nielson

Dit concert is in samenwerking met Greenhouse Talent.

Share with friends

Date and Time

Location

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved