nHRc #1 – Upravljanje talentima
Sales Ended
nHRc #1 – Upravljanje talentima

nHRc #1 – Upravljanje talentima

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

ARCOTEL Allegra Zagreb

29 Ulica kneza Branimira

10000 Zagreb

Croatia

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

nHRc #1 – Upravljanje talentima

Ovo je prva od četiri jednodnevne radionice nužnih za stjecanje 'HR certifikata za ne-HR menadžere'. HR certifikat za ne-HR rukovoditelje namijenjen je menadžerima svih razina i svih ostalih funkcija u organizaciji, a koji su svjesni kritične važnosti ljudskog kapitala za kompetitivnu prednost njihove tvrtke.

Kako bi zadržali svoju kompetitivnu prednost danas pojedinci trebaju neprestano ulagati u stalno povećanje osobnog znanja i kompetencija, a organizacije moraju posebnu pozornost posvetiti identifikacji i razvoju svojih talenata. Odgovornost rukovoditelja u oba procesa je ključna. Polaznici će kroz ovu radionicu stoga dobiti praktični pregled metoda i pristupa u definiranju i praćenju razvojnih potreba zaposlenika, a osvijestit će im i važnost organizacijske kulture i s njom suklađenog sustava profesionalnog razvoja.

nHRc – HR certifikat za ne-HR menadžere

Program je usmjeren na zainteresirane rukovoditelje koji žele naučiti više o praktičnoj strani HR funkcije, podići na ekspertnu razinu stupanj svojeg razumijevanja osnovnih postulata u upravljanju ljudima, ali i bolje shvatiti na koji su način sami odgovorni za osobni profesionalni razvoj. Ključne ideje i koncepte analizirat će se kroz interakciju i razgovor, korištenjem relevantnih studija slučaja i ciljanih analiza, radom u malim timovima i grupnim raspravama, uz stalno moderiranje predavača.

MODUL 1 Upravljanje talentima

MODUL 2 Upravljanje učinkom i nagrađivanje

MODUL 3 Upravljanje organizacijskim promjenama

MODUL 4 Upravljanje vlastitim razvojem (karijerom)

Završni ispit za stjecanje 'HR certifikata za ne-HR menadžere' koncipiran je u obliku eseja kroz koji će polaznik sintetizirati usvojeno znanje i na primjeru vlastite organizacije predložiti praktične mjere za unaprjeđenje neke od HR funkcija.

CIJENA PROGRAMA

HR certifikat za ne-HR menadžere – 3.968,00 kn (+PDV)

Pojedini modul – 992,00 kn (+PDV)

Za više podataka ili službenu ponudu (predračun) pošaljite mail na: nHRc@plushr.com.hr.

Share with friends

Date and Time

Location

ARCOTEL Allegra Zagreb

29 Ulica kneza Branimira

10000 Zagreb

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved