€69 – €309

Networking by Andy Lopata

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Palace of Parliament

2-4 Strada Izvor

București

Romania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Andy Lopata, supranumit “Mr Network” de catre publicatia The Sun si unul dintre cele mai importante nume din domeniul networking-ului in Europa, Andy Lopata este co-autor a doua titluri pe zona de relationare in afaceri, respectiv “Building a Business on Bacon and Eggs” si “Death Came Third!” si autorul cartii “Recommended: How to sell through networking and referrals”. In plus, Andy Lopata a ocupat timp de 8 ani functia de director general al Business Referral Exchange, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare pe baza de recomandare din Marea Britanie, cu peste 2.000 de companii membre. In prezent, Lopata ofera consultanta atat pentru antreprenori, cat si pentru companii precum NatWest Bank, Merrill Lynch si Capita.

Masterclass-ul “Networking by Andy Lopata” este conceput pentru a multumi atat pe cei care vor sa isi dezvolte cariera, cat si pe care vor sa isi dezvolte afacerea. Prima zi este ideala pentru oricine vrea sa promoveze repede in cariera si sa aiba cat mai multe realizari, fie in organizatia din care fac parte momentan sau inafara acesteia. Printre lucrurile pe care le poti invata sunt si:

• Cum sa identifici relatiile care te vor ajuta sa iti dezvolti cariera si care te vor ajuta pentru ca proiectele tale sa fie un success

• Principiu de baza dupa care sa te ghidezi pentru ca relatiile tale te vor ajuta sa ai rezultate mai eficiente

• Moduri eficiente de a dezvolta relatii valoroase in mod natural

• Strategii care iti garanteaza ca inveti si primesti sustinere din partea colegilor de munca

• Cum sa iti transmit mesajul in mod eficient

• Rolul LinkedIn-ului in administrarea retelei tale de networking si in dezvoltarea carierei

A doua zi a masterclass-ului de networking al lui Andy Lopata, este dedicata celor care vor sa-si dezvolte afacerea. Andy iti va arata de ce nu poti lasa recomandarile la voia intamplarii si ce anume ar trebui sa faci pentru a avea o strategie de networking eficienta si profesionala. Dupa ce vom afla de ce majoritatea companiilor lasa noile oportunitati neexploatate, ne vom concentra pe “unde” putem gasi recomandari, in special cele care sunt chiar in sub nasul tau, si pe cum sa cream o strategie eficienta pentru a mentine un flux de recomandari in afacerea ta. Acest MasterClass este destinat tuturor celor care incearca sa dezvolte o noua afacere, fie ca este proprietarul companiei, ori directorul/managerul de vanzari, care vor sa munceasca intr-un mod mai simplu si mai inteligent. Lucrurile pe care le poti invata, daca participi sunt:

• Care sunt greselile pe care le fac companiile cand vine vorba de generarea recomandarilor

• De unde vin recomandarile ideale

• Cine se afla in reteaua ta de networking si ei pe cine au in reteaua lor de networking

• Cum sa faci rost de recomandari fara sa-ti pierzi prietenii

• Cum sa folosesti LinkedIn ca sursa de primire recomandari

Mai multe informatii despre eveniment gasiti pe: http://bit.ly/2mbwkQ2

Share with friends

Date and Time

Location

Palace of Parliament

2-4 Strada Izvor

București

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved