Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Radionica

Predviđeno trajanje događaja: 30 minuta

Mjesto događaja: Dvorana 3

Izlagači: Laura Plantak, Mihaela Korman

Opis događaja: Putem predavanja ćemo predstaviti različite projekte koje udruga KultAkt provodi sa svrhom umrežavanja dionika kreativne industrije i pokazati njihove primjere publici. Projekti za cilj imaju uključiti što više dionika kreativne industrije na jednom mjestu kako bi dugoročno kreirali suradnje koje će potaknuti daljnji razvoj kreativne industrije.

Sektor kreativne industrije: Baština – muzeji, knjižnice, arhivi

Programski sadržaj namijenjen je: Svim zainteresiranim posjetiteljima.

Mrežna stranica: www.kultakt.hr

Životopis:

Laura Plantak je magistra kulturologije, smjera kulturalni menadžment. Vlasnica je Propriuma koji pomaže pojedincima i organizacijama pružanjem poslovnih i profesionalnih usluga u području kreativnih i kulturnih industrija. Uz poslovni angažman, predsjednica je udruge KultAkt (www.kultakt.hr) za projekte u kulturi. Tijekom studija, bila je aktivni član udruge AIESEC Osijek, kao potpredsjednica za odnose s korporativnim sektorom i predsjednica lokalnog odbora. Sudjelovala je na različitim domaćim i inozemnim konferencijama te neformalnim programima obrazovanja (DEMO akademija, Škola kreativnog pisanja, i sl.). te volontirala u organizacijama i na brojnim projektima, među kojima su i Dani otvorenih vrata Kulturologije, Osječko ljeto kulture, Muzej Slavonije, Muzej likovnih umjetnosti, Festival dječjih prava UNICEF, Matica Hrvatska, i sl. Izdala je dvije publikacije u zbornicima radova: „Mala knjiga velikih ljudi" i „Bajsom kroz meandar".

Mihaela Korman je diplomirani psiholog i voditeljica volontera u udruzi KultAkt. Trenutno radi u Centru za zlostavljanu i nestalu djecu. Tijekom i nakon studija ulaže u svoje znanje putem odlazaka na različite konferencije, seminare i stručna usavršavanja. U udruzi KultAkt osigurava kvalitetno iskustvo za svakog volontera te unutar Izvršnog odbora radi na projektima udruge kojima KultAkt nastoji poboljšati kvalitetu provedenog slobodnog vremena i iskustva u kulturi za građane Osijeka.

Sponzor događaja:


Date and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved