€60.50

Nature Thinking Infosessie Opleidingstraject (juni 2018-april 2019)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Baarbeekhoeve

24 Baarbeekstraat

2812 Mechelen

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Hoe kunnen we de natuurlijke principes toepassen bij verandering in de businesswereld?

Verandering is er steeds geweest en zal er altijd zijn. Omgevingen en contexten veranderen continu. Mensen ontwikkelen zich wel degelijk hun leven lang. Verandering is zelfs noodzakelijk en iets heel natuurlijks. Het is de voedingsbodem van ieder ecosysteem. Zoals alles verbonden is in de natuur, zo zou ook iedere speler (intern en extern) binnen een organisatie verbonden moeten zijn.

Vanaf juni start er een opleidingsreeks, waarbij je tools aangeboden zal krijgen over hoe je verder kan “ontwikkelen”: jezelf, het team waarmee je werkt, alsook de organisatie met diens producten, diensten, klanten en stakeholders.

Hierbij gebruiken we zowel de Design Thinking als de Nature Thinking principes. Twee modellen met complementaire en gemeenschappelijke aspecten.

Het doel van deze opleiding is om een nieuwe mindset te ontwikkelen die je ondersteunen in ieder verandertraject. Het programma volgt bewust de seizoenen van de 5 transformaties van de natuur: elk met zijn eigen waarde!

Wil je een eerste kennismaking met de 'Nature Thinking' methodiek alsook met de mensen die dit traject zullen begeleiden, dan kan je je alvast inschrijven op deze infosessie.

Sarah Gillis, Hilde Verhaegen en Viviane Van Dyck zullen aanwezig zijn en meer uitleg geven over het traject vergezeld van een natuurlijk hapje en drankje.

Prijs: 50€ pp excl. btw. Bij finale inschrijving voor het traject, wordt dit bedrag in vermindering gebracht.

Het volledige programma van het traject kan je alvast vinden op:
http://movadooh.be/nature-thinking/

Periode Traject : juni 2018 - april 2019 (9 dagen)

Share with friends

Date and Time

Location

Baarbeekhoeve

24 Baarbeekstraat

2812 Mechelen

Belgium

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved