€5

Natural happy healthy dogs!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Droomatelier

6 Huickstraat

9190 Stekene

Belgium

View Map

Event description

Description

Ben je op zoek naar een natuurlijke manier om de gezondheid van je trouwe viervoeter (en van jezelf!) te ondersteunen? Vrij van schadelijke, toxische chemicaliën?

Dan zijn essentiële oliën ongetwijfeld iets voor jullie!

Tijdens deze infoavond kom je te weten hoe je jouw hond (en dus ook jezelf en je andere familieleden J) op een 100% natuurlijke manier kan ondersteunen met essentiële oliën van Young Living.

Je komt te weten wat essentiële oliën zijn; hoe belangrijk het is dat je oliën van kwaliteit gebruikt en hoe je oliën op een veilige manier kan toepassen.

We laten je kennis maken met het starterspakket: een selectie oliën die zeker niet mogen ontbreken in jouw eigen natuurlijke huisapotheek?

Je krijgt praktische tips & tricks over o.a. hoe oliën inzetten ter ondersteuning bij stress, wat bij hondengeur, stinkende adem, angsten, spijsverteringsproblemen, teken, vlooien, ontstekingen, honden met bepaalde gewrichtsproblemen, honden met pijnen,...

Gastvrouw: Lies Pieters

Lies is shiatsutherapeute en gepassioneerd door de kracht van essentiële oliën. Onafhankelijk Young Living Distributeur: 1205177.

Gediplomeerde hondenspecialisten aan het woord:

Annemarie en Freddy van Dog Chi. Met hun Dog Chi Bodywork beiden ze een mooie combinatie van shiatsu, sportmassage, acupressuur, fascia release, energetisch werk en voedingsadvies, allemaal op maat van honden. Tijdens de behandelingen wordt tevens gebruik gemaakt van essentiële oliën van Young Living.

Welkom vanaf 19u, start om 19u30, einde rond 22:00.

Bijdrage: €5 per persoon, tickets via Eventbrite

Dit is een avond ZONDER hond!

Young Living Essentiële Oliën zijn gegarandeerd puur, onverdund en therapeutisch zuiver, en voldoen aan de hoogste standaarden ter wereld. Daardoor zijn ze uiterst krachtig en werkzaam in de ondersteuning van onze gezondheid.

Share with friends

Date and Time

Location

Droomatelier

6 Huickstraat

9190 Stekene

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved