Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Scandinavian Church and Center Breezeway Hall

2950 South Flamingo Road

Davie, FL 33330

View Map

Event description
Sinterklaas en Pieten komen weer naar Davie, FL!

About this Event

De N.A.S.F. organiseert op zaterdag 1 december van 1.30PM - 4.30 PM met hulp van de Oranjebloesem weer een gezellig en echt Nederlandse Sinterklaasfeest. We zorgen uiteraard voor de Sint met (“Roet”) Pieten, spelletjes, koffie, thee, lemonade, alcoholische drankjes voor de ouders, Sint lekkernijen en Hollandse poffertjes. Het event begint om 1.30PM, vanaf 1PM kunt u binnen komen en zich registeren.

Locatie:

Scandinavian Church and Center, Breezeway Hall.2950 South Flamingo Road, Davie, FL 33330.Programma/Opzet:

Net als vorig jaar zullen de kinderen in kleine groepjes ingedeeld worden. Ieder groepje zal apart bij de Sint komen . Van de Piet zullen ze hun cadeautje overhandigt krijgen.

Cadeau:Alle ouders brengen een cadeau mee voor hun eigen kind(eren). Graag een cadeau van maximaal $25, om het een leuk en gelijkwaardig te houden. Schrijf eventueel een gedicht voor je kind(eren) en plak dit aan het cadeautje vast. De ouders kunnen dit gedicht zelf voorlezen nadat je kind(eren) het cadeau heeft gekregen. Belangrijk: het cadeau ingepakt en voorzien van voor- en achternaam van je kind ongezien inleveren in de keuken tijdens het event.

Tekenwedstrijd: Dit jaar kunnen alle kinderen meedoen met de Sinterklaas-tekenwedstrijd. Op de middag zelf kunnen de kinderen een mooie tekening maken en aan het einde van de middag worden de prijswinnaars bekend gemaakt en die winnen een mooie prijs!

Kosten:

Kinderen: N.A.S.F. leden $2.50 per kind. Niet-leden $10,- per kind.

Volwassenen :N.A.S.F. leden $10,- per persoon. Niet-leden $15,- per persoon.

Aanmeldingen GRAAG online, zodat we met inkoop en indeling van de groepen rekening kunnen houden. Dus wees er snel bij en meld je uiterlijk 29 november online aan!

Oproep: Vrijwilligers voor Sinterklaasfeest gezocht!

Om dit weer een leuk feest voor alle kinderen te maken, zoeken we dringend vrijwilligers die ons kunnen helpen. We zijn op zoek naar roet Pieten en vrijwilligers die ons tijdens het event zelf kunnen helpen.

Tieners die willen helpen zijn ook van harte welkom en zij zouden dit als community service uren voor high school kunnen gebruiken.

Heb jij interesse om te helpen en/of Piet te zijn, stuur dan een e-mail naar info@dutchclubsouthflorida.com

Date and Time

Location

Scandinavian Church and Center Breezeway Hall

2950 South Flamingo Road

Davie, FL 33330

View Map

Save This Event

Event Saved