kr599

Narcissister och psykopater på arbetsplatsen

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Online (sänds från Platinum Academy)

Åsögatan

116 32 Södermalm

Sweden

Event description

Description

Onlinekurs: "Narcissister och psykopater på arbetsplatsen"


De är vältaliga, charmiga, socialt skickliga retoriker med livslång erfarenhet av att dupera människor. De har varken hockeymask eller motorsåg i handen, som de ofta porträtteras i Hollywood, utan ser ut som vanliga människor. Ändå kan deras beteende orsaka oerhörda skador på arbetsplatsen, i organisationen, föreningen eller samfundet. De är manipulativa, har ett stort behov av att bli beundrade och anser sig stå över de regler och lagar som gäller för andra.

Den här webkursen är för dig som har en kollega eller chef som undergräver, baktalar och manipulerar andra för att nå sina personliga mål, utan att ta hänsyn till vilka effekter beteendet har på organisationen eller kollegorna.

Målet för kursen:

  • Lära dig känna igen beteenden som kan skvallra om att din kollega eller chef är narcissist eller psykopat.

  • Få en nyanserad och realistisk bild av vad som kännetecknar en manipulatör i arbetslivet

  • Att ge dig verktyg för att undvika att dras med i manipulatörens spel.

Kursen är praktiskt inriktad och bygger på forskning kring narcissism och psykopati ger dig handfasta råd för hur du minimerar skadorna av manipulatörens framfart. Kursen består av fem föreläsningar kring olika teman som du lyssnar på i datorn eller telefonen och mellan varje föreläsning får du övningar som syftar till att hjälpa dig i läkningsprocessen.


Datum för webföreläsningarna: måndag 15/4, 22/4, 29/4, 6/5 och 13/5 kl18.30-19.00


*Du kommer inte att behöva prata eller synas i bild under kursen. Du loggar in till kurstillfällena via en länk som mejlas ut i förväg. Du lyssnar och gör övningarna i din egen takt. Samtliga kursdeltagare är anonyma för varandra och Tobias har tystnadsplikt.

Share with friends

Date and Time

Location

Online (sänds från Platinum Academy)

Åsögatan

116 32 Södermalm

Sweden

Save This Event

Event Saved