Gratis

Når du in när du når ut? Ingenting slår god muntlig kommunikation!

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

IHM Business School

Warfvinges väg 39

112 51 Stockholm

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Vi kan göra Pippi Långstrump till världens tråkigaste berättelse utan att ändra ett ord – och vi kan tala ekonomi, it-system, juridik eller vad som helst och göra det till världens intressantaste anförande.

Men vad är det egentligen som triggar och attraherar till lyssning och interaktion? En sak kan vi vara klara över: det rör sig om så väldigt mycket mer än själva innehållet! Forskning med Harvard University som främsta företrädare visar detta påtagligt.

Tonfall, melodi, kroppsspråk är avgörande faktorer för mottagarens upplevelse när vi gör anföranden, presentationer eller pläderingar. Med fullödig kunskap om den muntliga kommunikationens underliggande byggstenar har vi plötsligt den ledstång som gör skillnad.

För trots modern teknik är rösten i samspel med kroppen alltjämt vårt viktigaste verktyg.

Vad vi säger är viktigt – HUR avgör genomslaget!

Med humor, allvar och i samspel med deltagarna synliggör Per Furumo vad det handlar om. Retorisk vägledning är en naturligt integrerad del av föreläsningen

Om Per Furumo

Per Furumo, konsult i muntlig framställning/retorik/presentationsteknik. Bland Pers kunder finns företag och organisationer som Scania, ICA, Swedbank, LF, MSD, Roche, KI Regeringskansliet, offentliga personer och många andra. Per är ursprungligen utbildad sångpedagog på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har utifrån sina erfarenheter från samarbeten med flera av världens främsta dirigenter, sångsolister och orkestrar förpackat och omsatt sina kunskaper för näringslivet. Han arbetar idag heltid med sina företag Voice and Message AB och Röst och Budskap AB.

Vi bjuder på kaffe och frukostfralla.

Välkomna!


Har ni frågor kontakta sara.ronnqvist@ihm.se


Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

IHM Business School

Warfvinges väg 39

112 51 Stockholm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved