Free

Naar Gedeeld Leiderschap – Van paleis naar tentenkamp?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Antwerp Management School

Boogkeers 5

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Event description
Het Leaderhip-4-Al(umni) nodigt jullie met plezier uit voor onze workshop rond het nieuwe boek van Koen Marichal & Karen Wouters .

About this Event

Het Leaderhip-4-Al(umni) nodigt jullie met plezier uit voor onze workshop rond het nieuwe boek van Koen Marichal & Karen Wouters “Naar Gedeeld Leiderschap: Van oud naar nieuw leidinggeven”.

Over wat gaat het boek?

Het succes van organisaties hangt vandaag af van ondernemende teams die bewegingsruimte krijgen in functie van de klant, de eigen talenten, ambities en mogelijkheden.

Dit vraagt een minder strakke hiërarchische cultuur en structuur. Sturende en controlerende leidinggevenden maken plaats voor meer autonome teams.

Het klinkt goed en toch loopt het gemakkelijk fout. De leiders aan de top tonen te weinig veranderingsmoed. ''Ex''-leidinggevenden worden aan hun lot overgelaten.

Teams lopen vast in overleg en ergernis. Medewerkers vallen hardnekkig terug op hun vroegere leidinggevenden. Kortom, loskomen van het juk van de hiërarchie zorgt voor niet te onderschatten ontwenningsverschijnselen.

Doel van de avond Jullie een inzicht te geven in het concept van “Gedeeld leiderschap”, en door middel van interactieve workshops de effecten en randvoorwaarden van een dergelijke transformatie praktisch toelichten.

De workshop zal door niemand minder dan Koen Marichal zelf begeleid worden:

“Koen Marichal doceert en onderzoekt leiderschap aan Antwerp Management School. Hij heeft meer dan 20 jaar HRM-ervaring in verschillende organisaties.”

Meer info omtrent Koen kan je terugvinden op de website van AMS.

Agenda:

  • 18u30: Ontvangst met broodjes
  • 19u15: Start workshop
  • 21u: Einde workshop en start netwerking receptie.

We hopen jullie in grote (maar ook beperkte) aantallen te mogen verwelkomen op 26 Februari op de gloednieuwe campus van Antwerp Mangement School – Boogkeers 4, 2000 Antwerpen.

Tot dan!

Het L-4-AL team.

Share with friends

Date and Time

Location

Antwerp Management School

Boogkeers 5

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved