Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Multimedijsko vođenje

Predviđeno trajanje događaja: 45 minuta

Mjesto događaja: Aula glagoljice

Izlagači: Iva Ižaković, Matej Puljić

Opis događaja: Aula glagoljice Ekonomskog fakulteta u Osijeku 2015. godine oslikana je muralima meandrirane glagoljice uoči prve Kreativne riznice. Ovogodišnjom Kreativnom riznicom omogućeno je svakom posjetitelju Ekonomskog fakulteta multimedijsko upoznavanje s muralima meandrirane glagoljice. Multimedijskim vođenjem ostvareno je autorsko vođenje Aulom glagoljice, čime je Aula glagoljice postala stalnim galerijskim postavom s dostupnim tumačenjem.

Programski sadržaj namijenjen je: Svim zainteresiranim posjetiteljima

Životopis:

Iva Ižaković, studentica je integriranog studija na Pravnom fakultetu u Osijeku i dobitnica je dekanove nagrade (2015./2016.) za izvrsna postignuća za vrijeme studija. Istraživački je usmjerena na područje autorskih prava u kreativnoj industriji te za teorijska i praktična znanja o digitalnim sadržajima kreativne industrije. Članica je Komunikacijskog odbora Kreativne riznice i Instituta Andizet.

Matej Puljić, rođen u Našicama 21.06.1999. godine, s prebivalištem u Donjem Miholjcu. Osnovnu i srednju školu smjera Opća gimnazija završio u Donjem Miholjcu. Student 1. godine preddiplomskog sveučilišnog studija na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Sponzor događaja:


Date and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved