Sold Out

Multibuy Infinity Coin (MB8Coin) Skandinaviska Showcase Event med Kvällsbuf...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Arne Jacobsens Allé 4

4 Arne Jacobsens Allé

2300 København

Denmark

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Multibuy Infinity Coin (MB8 Coin) Skandinaviska Showcase Event ( Læs på Dansk )

Välkommen till ett event som som ger dig nyckeln till din finansiella frihet

Har du inte hört om, eller har Mb8Coin än? Då får du inte missa den här dagen, där du får en möjlighet presenterad som kan förändra ditt liv. Möt den entusiastiska gruppen från Mutibuy som redan har säkrat sin framtid och är redo för den finansiella frihet som kommer.

Dörrarna är öppna till en helt ny finansiell marknad som kommer att attrahera dollarmiljarder. Mb8Coin står i ledande position till den här nya marknaden och är accepterad att bli en reglerad digital valuta från Malta, som har omfamnat den innovativa blockchain teknologin och redan har nått långt med lagstiftningsprocessen av krypto valuta marknaden.

På eventet kommer du också få bra tips om hur du kan få det mesta utav din förtjänst och dina möjligheter till passiv inkomst, som MB8 erbjuder. Har du inte MB8 än, får du också hjälp med att registrera dig och köpa, och få eventets speciella erbjudande som endast är till dagens deltagare.

Vi ska även lära känna några av Multibuy’s medlemmar, som ska dela med oss deras historia och erfarenheter med företaget.

Efter konferensen blir det möjlighet till nätverkande med tre rätters middagsbuffé och fri bar där alla är välkomna att umgås och lära känna varandra bättre.

Pris:

Föreläsning 10:00-18:00: 200 DKK (Antalet av biljetter är begränsat, sista anmälningsdag: 4/9) Köp din biljett endast till konferensen här

Föreläsning + kvällsarrangemang och trerätters buffé med ad. libitum öl, vin och underhållning 18:00-21:00 600 DKK (Antalet av biljetter är begränsat, sista anmälningsdag: 14/9)

Köp din biljett endast till konferensen eller både till konferensen och kvällsarrangemanget.

Cabinn Metro erbjuder 10% rabatt på hotellrum till våra gäster. Bokning av hotellrum sker genom specifik formulär. Det är begränsat antal hotellrum så se till att beställa i god tid om du vill vara säker på att får tillgång till ett.

För mer information och uppdateringar följ vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/mb8coinsupport/

Share with friends

Date and Time

Location

Arne Jacobsens Allé 4

4 Arne Jacobsens Allé

2300 København

Denmark

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved