Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Predstavljanje projekata

Predviđeno trajanje događaja: 45 minuta

Mjesto događaja: Dvorana 12

Izlagač: Ivan Grgić, Kreativna agencija Adverta

Suradnici na događaju: Marin Seleš

Opis događaja: Kreativna agencija Adverta svakom projektu pristupa gledajući ga kao živo biće kojem je potrebno niz stvar da bi moglo egzistirati. Ako vas zanima kako diše jedan događaj, koji su izazovi u organizaciji, koordinaciji i realizaciji, kako posložiti stvari da se postigne pravi ritam i koje su potencijalne poteškoće koje bi ga kvarile, saznajte na predavanju. Saznajte i koliko je teško ili lako ravnati orkestrom pisaca, dizajnera interijera, glazbenika, uslužnih djelatnika i kako to može zvučati / izgledati kada je cilj da spomenuti realiziraju kulturno umjetnički događaj, sportski događaj ili tematsku zabavu. Pripremite tijelo na četrdeset i pet minuta dinamičnog primanja informacija te tako proširite svoje horizonte.

Sektor kreativne industrije: Dizajn – modni dizajn, grafički dizajn, dizajn interijera, produkt-dizajn, Glazba, Mediji – TV, radio, tiskani mediji i elektronički medij, Oglašavanje i tržišne komunikacije

Programski sadržaj namijenjen je: Svim zainteresiranim posjetiteljima

Životopis:

Rođen 1986. godine u Osijeku, gradu u kojem su rode uvijek donosile zanimljive pojedince. Ivan je odlučio objeručke prihvatiti svoju priliku i danas je suvlasnik jedne od najdinamičnijih agencija za organizaciju, koordinaciju i produkciju događaja. Tijekom osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja stekao je radne navike koje je počeo kapitalizirati tijekom studija na Filozofskom fakultetu gdje je stekao zvanje magistra informacijskih znanosti paralelno razvijajući posao u Barcelona pubu i Adverti. Danas iza sebe ima niz uspješnica poput In da sofa manifestacije, UFO - Urban fest Osijek, Winter Sofa, Wine & Bike Tour Erdut, Novembeer te mnogih drugih. Zajedno s timom kreator je scene u gradu dajući joj jedan poseban ritam koji je publika prepoznala i to čini i dalje.

Životopis suradnika:

Jedna od najplodnijih godina Y generacije u Osijeku, definitivno je bila 1986. kada je uz mnoge druge likove koji su ostavili i ostavljaju trag u gradu, rođen i Marin. Suvlasnik Kreativne agencije Adverta je kroz svoje obrazovanje stekao razne kompetencije s kojima često nije znao što bi dok se nije okušao u kreativnom pisanju i grafičkom dizajnu. Po struci magistar informacijskih znanosti, diplomirani knjižničar koji ima deset godina staža u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek pronašao se i afirmirao u promociji događaja, tekstualnom i vizualnom oblikovanju istih te PR-u što mu je u Adverti i glavna uloga. Zajedno s timom želi vratiti Osijeku status urbanog grada, grada kulture i mjesta gdje se svi kreativci mogu izraziti onako kako to najbolje znaju.

Sponzor događaja: Merlon

Date and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved