Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Radionica

Predviđeno trajanje događaja: 100 minuta

Mjesto događaja: Dvorana 3

Izlagač: Sanja Vuković-Čović, PRONI Centar za socijalno podučavanje

Suradnici na događaju: Irena Mikulić

Opis događaja: U radioničarskom, praktičnom i kreativnom ozračju predstavit ćemo mogućnosti za mlade ljude, alii relevantne dionike iz kulturnih i kreativnih industrija, poduzetnike i turističke djelatnike, koje se pružaju kroz projekt Pokretne slike umjetnosti i kulture. Isti se provodi na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije i nosi fantastične prilike, od VAP-NOPa (najstarijeg arhaičnog plesa na svijetu, iz doba Vučedolske kulture), do primjene najnovijih medija za činjenje promjena u društvu kroz tim Promjenotvoraca...Jako zanimljivo

Sektor kreativne industrije: Dizajn, Izvedbene umjetnosti, Primijenjene umjetnosti, Vizualne umjetnosti

Programski sadržaj namijenjen je: svim zainteresiranim posjetiteljima

Mrežna stranica: www.proni.hr

Životopis:

Više od 20 godina profesionalno radi na temama razvoja zajednice, socijalnog podučavanja, socijalnih politika, s naglaskom na umrežavanje i partnerstvo relevantnih dionika. U tom smislu sudjelovala i u formiranju mreža na lokalnoj, nacionalnoj razini (Mreža mladih Hrvatske, Zajednica Info centara za mlade u Hrvatskoj), ali i aktivno sudjelujući u mrežama na međunarodnoj razini (5 godina članica UO Europske agenicje za informiranje i savjetovanje, te 3 godine Predsjednica iste europske mreže. Završila Ekonomski fakultet u Osijeku, te "Youth Work Managament and Community Development" na HLK, Jonkoping University, Švedska.

Životopis suradnika:

Irena Mikulić voditeljica je odjela obrazovanja u PRONI Centru za socijalno podučavanje kroz koji već 20 godina aktivno radi u području rada s mladima u našoj zemlji. Strast su joj, uz rad s mladima, kultura i umjetnost, koje vrlo uspješno spaja s programima neformalnog obrazovanja, ali i sport, kultura, glazba, putovanja, dobra knjiga, dugi razgovori s prijateljima. Želja joj je učiniti zajednicu boljim mjestom za život i razvoj mladih ljudi. Rođena je u Osijeku 1977. godine, gdje živi i radi, no smatra se građankom Svijeta u kojem nastoji promovirati otvorenost humanim vrednotama, kreativnost i pozitivne vibracije. Programu Simpozija „Kreativna riznica" doprinijet će radionicom „Umjetnost je biti KULturan".

Sponzor događaja: Merlon

Date and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved