Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

MONTY ROBERTS TOUR HUNGARY 2017

Császár Csilla

Sunday, April 30, 2017 from 3:00 PM to 7:00 PM (CEST)

MONTY ROBERTS TOUR HUNGARY 2017

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee Quantity
Felnőtt jegy   more info 1d 4h 23m Ft14,000.00 Ft699.00
Gyerek jegy
12 éves kor alatt
1d 4h 23m Ft12,000.00 Ft635.00

Who's Going

Loading your connections...

Share MONTY ROBERTS TOUR HUNGARY 2017

Event Details

Monty Roberts újra Magyarországon!
Lepje meg szeretteit Húsvéti ajándékként a Suttogóval való személyes találkozással!!A világhírű Monty Roberts lehetőséget ad személyes üdvözlésre, közös fotóra és autogramra is a bemutató alkalmával. 

A bemutató keretében Monty bebizonyítja az erőszakmentes lókiképzés hatékonyságát, és ismerteti szabályait. Megtudhatja, hogyan kerül fel egy nyers csikóra az első nyereg és lovas úgy, hogy mindvégig megmarad a ló szabad választása. A lószállító- és egyéb fóbiákkal küzdő lovak számára is tanulhatunk tőle megoldást. 82 évesen is olyan fitt, hogy sok fiatal megirigyelhetné. A lovakkal való munka mellett az emberekkel való munkáról is szó esik, olyan oldalát ismerhetik meg nézők, amelybe eddig csak keveseknek volt betekintésük. 
Most itt az alkalom, hogy személyesen is megismerhesse az igazi Suttogót!

Hazánk legendás lovasíjásza, Kassai Lajos is jelen lesz a bemutatón, Monty barátjaként és kollégájaként. Aki rajongója ennek a két lovas legendának, ne maradjon otthon április 30-án, jöjjön el a Pannon Lovasakadémia fedett arénájába!! Szeretettel várunk mindenkit!

www.montyroberts.com

Have questions about MONTY ROBERTS TOUR HUNGARY 2017? Contact Császár Csilla

Save This Event

Event Saved

When & Where


Pannon Lovasakadémia
Guba Sándor u. 40
7400 Kaposvár
Hungary

Sunday, April 30, 2017 from 3:00 PM to 7:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

Császár Csilla

Magyarországi Monty Roberts Instruktorként legfőbb feladatom, hogy az Ő példáját követve minél több emberhez eljuttassam azt a különleges ismeretet és üzenetet, amely jobbá teszi a lovak és az emberek világát. Saját farmomon tartom a képzéseket, ahol kizárólag Monty Roberts módszerének elveivel találkozni.

Az Suttogó által létrehozott Join-Up eredménye partnerség és hosszútávú együttműködés, amely a ló és ember szabad akaratából jön létre.Az erőszakmentesség nem csupán annyit jelent, hogy nem okozunk fizikai vagy verbális fájdalmat a másik félnek, hanem azt is, hogy meghagyjuk a szabad választását.

Elérhetőség:

csilla1csaszar@gmail.com

www.montyinstructorcsilla.hu

http://www.join-up.org/lead-up-internationals-hungary/

  Contact the Organizer

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.