Free

Monthly Meeting Bucuresti - Februarie 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

EXEC-EDU

8-10 Calea Griviței

București

Romania

View Map

Event description

Description

Managementul schimbarii
"Singura constantă este schimbarea. Schimbarea nu este niciodată ușoară. Nu este nimic în neregulă cu schimbarea, dacă este în direcția cea bună. Schimba înainte de a trebui sa schimbi." Sunt expresii pe care fiecare dintre noi le-am auzit de nenumărate ori! Schimbarea este dificila pentru oricine, fie ca vorbim de o simpla persoana sau de echipe întregi...
Managementul schimbarii in echipele de proiect reprezinta ingredientul care poate face diferenta dintre un proiect de succes si un proiect corect administrat.
În timp ce managementul proiectelor se concentrează asupra proceselor și activităților necesare pentru finalizarea cu succes a unui proiect, managementul schimbării se concentrează pe indivizii si echipele afectate de schimbarea adusa de aceste proiecte. Intelegerea diferentelor dintre cele 2 concepte si a modului in care ambele practici pot si trebuie sa fie integrate, sunt esentiale pentru a avea succes.

Ce vom aborda:
Cum incorporam managementul schimbarii in echipele si procesele noastre:
* Comportamentele manageriale de baza care permit dezvoltarea unui proiect de schimbare integrat
* Blocaje de comunicare posibile si abordarea lor in cadrul proiectelor
* Tips pentru integrarea managementului schimbarii in proiectele noastre

Va asteptam marti, 26 februarie, ora: 18.30 sa dezbatem impreuna cu Simona Podgoreanu pe tema Managementului Schimbarii. Evenimentul va avea loc la compania de training EXEC-EDU din Calea Grivitei 8-10, Parter, sector 1, Bucuresti.

Share with friends

Date and Time

Location

EXEC-EDU

8-10 Calea Griviței

București

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved