€11.20

Moedig Luisteren - Het Koningshuis

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Beverwijk

Wessel Ilckenlaan 40

1948 BD Beverwijk

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description

Description

“Moedig is het als je echt durft te luisteren. Naar anderen en naar jezelf.”

Luisteren is een kunst. Het gaat niet vanzelf. Je moet er iets voor doen. Tegelijkertijd is het de toegang tot begrip. Als je werkelijk naar iemand luistert, als iemand zich oprecht gehoord voelt, dan durft die persoon zichzelf te zijn, dan durft iemand zichzelf steeds meer te laten zien.

Dan is er ruimte voor herkenning, verbinding en liefde. Daar wordt deze hele wereld een beetje mooier van. Stoppen we met luisteren naar anderen? Dan heeft dat gevolgen voor de wereld.

Wie is Audrey?

Je gastvrouw en oprichtster van Stichting Het Koningshuis is Audrey Scharbay. Ze is in 1959 op Curaçao geboren. Sinds december 1982 is Audrey getrouwd met haar steun en toeverlaat Hans de Haan en is ze moeder van één dochter.

Meer dan 25 jaar is ze werkzaam geweest in de dienstverlening. Velen kennen haar als de ‘mevrouw van het arbeidsbureau’, de sociale dienst of van de sociale werkvoorziening. De vrouw die altijd opzoek was naar een passende oplossing voor haar cliënten. Ze heeft zich altijd al ingezet voor haar medemens. Dat is nog steeds haar passie. Zoals het er nu naar uitziet zal dat nooit meer veranderen.

Haar kracht zit beslist in de manier zoals ze in het leven staat. Audrey is positief ingesteld en weet een ander telkens weer te motiveren. Ze is in staat om dat te doen op individuele basis, maar wordt ook heel enthousiast om met een groep aan de slag te gaan. Audrey geniet van de groepsdynamiek en ze kan er elke keer ervoor zorgen dat het beste van een ander wordt geëtaleerd.

Wat is Het Koningshuis?

Stichting Het Koningshuis biedt vrouwen de gelegenheid om even gas terug te nemen en pas op de plaats te maken. In onze drukke cultuur is het soms lastig om rust te vinden en jezelf te zijn. Bij Het Koningshuis kan dat. We geven diverse workshops, bijeenkomsten en masterclasses. Jij bent meer dan welkom!

Vrijdag 8 mei 2020

19.30 – 21.30 uur
Wessel Ilckenlaan 40, Beverwijk

Aanmelden

Meld je via deze pagina aan voor 11,20 euro per persoon.

We kijken naar je uit!

Share with friends

Date and Time

Location

Beverwijk

Wessel Ilckenlaan 40

1948 BD Beverwijk

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved