Moderni järjestö 21.11.

Actions Panel

Moderni järjestö 21.11.

By Microsoft Oy

When and where

Date and time

Monday, November 21, 2016 · 12 - 4pm EET

Location

Microsoft talo Keilalahdentie 2-4 Espoo Finland

Description

Tervetuloa Moderni järjestö -päivään Microsoft talolle 21.11 klo 12 alkaen.

Microsoft on tehnyt miljardin dollarin arvoisen sitoumuksen tuoda pilviratkaisut yhteisen hyvän tuottajille – public cloud for public good. Ilmaiset pilviratkaisut järjestöille ja säätiöille ovat jälleen askel eteenpäin kohti tätä sitoumusta. Tarjoamamme kokonaisuus sisältää nyt Office 365, Dynamics CRM, Enterprise Mobility, Power BI ja Microsoft Azure -palvelut. Keskittämällä Microsoftin pilviratkaisuihin saavat järjestöt ja säätiöt käyttäjäkokemuksena modernin tavan toimia tietoturvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Microsoft, TechSoup Suomi ja Onrego toivottavat järjestöjen ja säätiöiden edustajat tutustumaan pilviratkaisuiden tarjoamiin käytännön mahdollisuuksiin. Mitä ovat Azure, Office 365 ja Enterprise Mobility ja miten ne voivat tehostaa järjestön toimintaa? Asiantuntijoiden avulla pääsette perehtymään tuotteiden hankintaprosessiin sekä niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Tilaisuudessa on tarjolla lounas ja iltapäiväkahvit. Ilmoitattehan mahdollisista erityisruokavalioista sähköpostitse.

Lisätiedot ja peruutukset: Satu Huotari a-sahuot@microsoft.com tai +358 40 688 5269

TechSoup Suomi on Suomen nuorisoyhteistyö – Allianssi ry:n palvelu järjestöille ja säätiöille. TechSoup välittää ohjelmistolahjoituksia koko Suomen kansalaisjärjestökentälle, jotta kaikilla olisi mahdollisuus saada laadukkaat IT-työkalut budjetista riippumatta.

Onrego auttaa asiakkaitaan siirtymään pilvipalveluihin fiksusti ja hallitusti, toteuttamaan uutta liiketoimintaa IoT:n ja digitalisaation avulla, sekä muuntautumaan palvelutuottamisen mallista palveluhallinnan malliin.

About the organizer

Organized by
Microsoft Oy
Sales Ended