MKT Business Szerda

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Neumann János Egyetem

10 Izsáki út

6000 Kecskemét

Hungary

View Map

Event description

Description

Az MKT Business szerda egy olyan rendezvény sorozat, amely a cégvezetéssel, üzletfejlesztéssel és különböző menedzsment technikákkal kapcsolatos aktuális témákat jár körül. A következő eseményünk előadója Böszörményi-Nagy Gergely a Design Terminal vezetője és a Brain Bar alapítója, akinek a nevéhez fűződik többek között a kontinens legnagyobb jövőfesztiválja, melynek színpadán évente száz kiemelkedő koponya vitatja meg a jövő üzleti, kulturális és technológiai trendjeit

Böszörményi-Nagy Gergely
a Design Terminal vezetője és a Brain Bar alapítója. A Design Terminalból előbb közösségi teret, majd vállalkozásfejlesztő központot épített fel a kreatívipar tehetségei számára. A szervezet mentorprogramjára ma már nem csak Magyarországról, de az USA-tól Portugálián át Svédországig a világ számos pontjáról érkeznek startupok. Az általa alapított Brain Bar a kontinens legnagyobb jövőfesztiválja, melynek színpadán évente száz kiemelkedő koponya vitatja meg a jövő üzleti, kulturális és technológiai trendjeit. Gergő a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi szakán végzett. MBA-diplomáját a CEU üzleti karán szerezte, és tanult a kaliforniai Stanford Egyetemen is. A Forbes Magyarország 30 legsikeresebb fiatal vezetője közé, a Google, a Financial Times és a Nemzetközi Visegrádi Alap pedig Közép-Európa leginnovatívabb vezetői közé választotta.

Az előadás második felében a Design Terminal inkubátor programjában résztvevő, Eddie mutatkozik be. A kecskeméti startup 215 startup jelentkező közül jutott legjobb 6 inkubációt nyert csapat közé, és célja az oktatás megreformálása.

Eddie
Az oktatásban jelenleg alkalmazott kommunikációs formák, a frontális tanítás-tanulás, már nem elégítik ki a kor, főleg vizuális hatásokra épülő igényeit. A tanórák ingerszegények a mai, fiatal generáció számára, mivel az információ befogadása és feldolgozása már más módon zajlik a felgyorsult technikai fejlődésnek, és a hatalmas információáradatnak köszönhetően. Az Eddie alkalmazás, a fentiekben megfogalmazott problémára ad megoldást, azzal, hogy a gyerekek naponta használt okoseszközeit is bekapcsolja az oktatásba. Azáltal, hogy a kiterjesztett valóság segítségével a diákok számára élvezhetőbbé, élményszerűvé válnak az órák, a tanárok munkája is sokkal eredményesebb lesz.

Az esemény ingyenes és nyilvános, tehát bárki részt vehet rajta, viszont előzetes regisztrációhoz kötött!


Minden érdeklődőt várunk szeretettel a Eötvös Loránd előadóban (Nagyelőadó), március 27.-én 18:00 kor!

Kérünk, hogy az előadás kezdete előtt időben érkezzenek a gördülékeny kivitelezés érdekében!

Program:

17:30-18:00 Regisztráció

18:00-19:15 Böszörményi-Nagy Gergely előadása

19:15-19:30 Eddie bemutatója

19:30 - Állófogadás, networking

A programváltozás jogát fenntartjuk!
A regisztrálók automatikusan feliratkoznak az MKT NJE hivatalos email értesítőire.

Date and Time

Location

Neumann János Egyetem

10 Izsáki út

6000 Kecskemét

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved