Free

Missing Maps-workshop med IUG og Asplan Viak

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Asplan Viak

Kjørboveien 20

1337 Sandvika

Norway

View Map

Event description
Sett av to timer i 2019 til å hjelpe andre!

About this Event

Torsdag 7. Mars kl. 17.00-20.00 blir det arrangert Missing Maps-workshop hos Asplan Viak i Kjørboveien 20 i Sandvika, utenfor Oslo*. Arrangementet er åpent for alle, både personell fra Asplan Viak og andre, ingeniører og andre interesserte. Tor Gunnar Øverli fra Asplan Viak vil holde et innledningsforedrag om GIS og Avinett.

Møt opp med egen laptop og mus. For et mest mulig effektivt opplegg ber vi alle som deltar å være pålogget og klar til mapping kl. 17. Vi vil bistå med veiledning og hjelp til å komme i gang for de som trenger dette. Ingen behov for tidligere erfaring med mapping.

Det blir servert pizza og brus til alle deltagere!

Generell info:Missing Maps Project og Humanitarian OSM Team er to initiativer som baserer seg på å kartlegge områder som er utsatt for katastrofer og områder som trenger bistand, ved hjelp av gratissystemet OpenStreetMap og frivillig deltagelse i kartlegging. Kort oppsummert bruker man data og fly/satelittfoto for å tegne opp infrastruktur og bygningsmasse/landareal som brukes av bistandsaktører på bakken (Røde Kors, Leger uten grenser etc). Informasjon om Missing Maps finnes på missingmaps.org.

*Asplan Viak vil få tilgang til å se hvem som melder seg på og antall deltagere.

Share with friends

Date and Time

Location

Asplan Viak

Kjørboveien 20

1337 Sandvika

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved