Sales Ended

Mindfulnesskursus >> Øg din trivsel og dit nærvær på 8 uger

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Behandlerkollektivet

Holger Danskes Vej 3 A-B

2000 Frederiksberg

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Hvorfor mindfulness?

  • Mange tager et mindfulness kursus for f.eks. at skærpe opmærksomheden på sin kommunikation på jobbet, i parforholdet eller i forhold til sine børn.

  • Mange tager kurset for at opøve et større nærvær og blive bedre til at håndtere stress.

  • Mange deltager for at øge sin egen-omsorg og trivsel og opøve en større tillid.

Du behøver ikke at være stressramt for at deltage.

Målgruppen er både private og professionelle, som ønsker personlig og faglig udvikling kan deltage.

Tidligere deltager udtaler

Jeg synes overordnet, at det ville være en god idé at tilbyde medarbejdere i virksomheder et MBSR kursus i mindfulness, herunder den virksomhed, hvor jeg selv arbejder. Det ville, ud fra min opfattelse, være hensigtsmæssigt at tilbyde sådanne kurser som profylakse for eventuelt stress samt for et ren og skær bedre velvære med overskud, ro og fokusering.

- Hanne Panduro, Senior Safety Data Associate

GRATIS - prøv før du investerer

Kort intro til mindfulness og smagsprøve på meditation

Er du i tvivl om du skal starte på dette 8-ugers mindfulness kursus, så tjek kalenderen, hvornår der er gratis prøve-meditation i Behandlerkollektivet - forventes i august/september 2017 (bliver også annonceret her på Eventbrite).

Allerede her i foråret kan du deltage på Silent walk i Frederiksberg Have og få en fornemmelse af mindfulness, og samtidig møde Stina.

Tilmelding nødvendig.

Mindfulness kursus - en investering i din fremtid

Hvis du er klar til at investere 26,5 timer i dig selv, så kan du regne med, at der vil åbne sig en lettere tilgang til de udfordringer du – ja, som vi alle møder i dagligdagen.

Dette mindfulness kursus øger dit nærvær og overblik. Det ændrer på dine sædvanlige – og måske drænende – reaktionsmønstre. Efter forløbet vil du kunne komme til at opleve, at din kommunikation er klarere – i parforholdet, på jobbet, i familien.

Hvis du har smerter vil du kunne opleve lindring – og din søvnkvalitet forbedres!

Kom igang nu

Mindfulness kurset starter mandag aften den 2. oktober 2017 på Frederiksberg. Lille hold med max. 10 deltagere, trygge rammer og fuld opmærksomhed til alle. Og alle kan deltage – der kræves ingen forudsætninger.

Indhold i kurset

I forløbet arbejder vi med forskellige opmærksomhedsøvelser, og du bliver forsynet med en ”værktøjskasse” til at håndtere stress og stressfyldte situationer.

Herudover lærer du at skærpe din opmærksomhed på kommunikation i forskellige relationer, arbejdsrelateret som privat.

Opmærksomhed til åndedrættet, kropsscanning og mindful yoga. Indsigt i og viden om de fysiske og psykiske aspekter ved stress. Oplev meditation både siddende og stående samt i bevægelse.

Pris og tilmelding

Kr. 3.500* som inkluderer 26,5 timers undervisning i lyse lokaler, lydfiler med meditationer, kropsscanning, mindful yoga samt kursusmanual. Inkluderer også en hel dag i stilhed, lørdag den 18. november 2017 kl. 9-15.30.

(Kursusprisen svarer til 132 kr. pr. time - ofte betaler man mellem 500-1000 kr. for en times behandling/psykolog/coaching)

* 10 % rabat til tidl. deltagere samt studerende.

Virksomheder +25 % moms.

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding her (klik på Register øverst til højre på denne side). Betaling via mobilepay 61703173.

Jeg står til din rådighed på mail@stinabavnhoj.dk eller på telefonen 61703173, hvis du har behov for det inden du tilmelder dig.

DEL GERNE, HVIS DU KENDER EN DER VIL HAVE GLÆDE AF SÅDAN ET KURSUS.

Tidligere deltager udtaler

Jeg har længe tænkt over et mindfulness kursus, fordi jeg har følt, det nok er det, jeg har brug for. At acceptere, være rummelig og ærlig både i forhold til mig selv og mine relationer. Jeg har læst om mindfulness, men aldrig praktiseret det, og det er den eneste måde at lære på.

Nu har jeg levet halvdelen af mit liv på autopilot uden at mærke efter og ganske langsomt er jeg nu ved at finde ud af noget andet og meget bedre. Jeg kan her halvvejs i kurset mærke en spæd forandring. Det giver mig glæde, og jeg føler, jeg står ved en ny begyndelse.

Det kræver fokus, træning og træning og træning og tålmodighed! Jeg har motivationen og jeg glæder mig til hver gang vi mødes til mindfulness. Der er stille og roligt og ganske langsomt ved at åben sig en ny verden for mig og jeg glæder mig vildt til at udforske den!

Jeg føler mig heldig og taknemlig over, jeg lige skulle rende ind i dig nu, Stina - som jeg har lyst til og er helt tryg ved at samarbejde med.

- Birgitte, 52 år, produktansvarlig, Novo Nordisk

Share with friends

Date and Time

Location

Behandlerkollektivet

Holger Danskes Vej 3 A-B

2000 Frederiksberg

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved