Free

Mindfulness Integration Holdforløb

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Behandlerkollektivet

Holger Danskes Vej 3 A-B

2000 Frederiksberg

Denmark

View Map

Event description

Description

Et hold for dig, der har erfaring med mindfulness og meditation

At deltage på holdet i Mindfulness Integration er naturligt for dig, der gerne vil vedligeholde og fordybe din mindfulness- og meditationspraksis og bringe mere og mere nærvær ind i din dagligdag.

Du kan starte på holdet, når du ønsker det.

Vi mødes 9 gange hen over året inkl. en stilheds-søndag. Et skønt hold, hvor der er mulighed for at komme 20–30 minutter før vi starter, få en kop the og en rolig snak, eller at meditere på egen hånd inden vi begynder.

Alle der har deltaget på f.eks. et MBSR kursus hos mig eller hos en anden underviser, eller har anden form for mindfulness- og meditationserfaring, er velkomne.

Vi arbejder med en eller flere af de formelle meditationsformer og grundholdninger i mindfulness, som du kender fra f.eks. MBSR-kursus. Hver gang er der et tema, som vi fordyber os i med meditativ dialog. Der er en naturlig forlængelse af temaerne ud i et uforpligtende ‘hjemmearbejde’.

Det kan være en udfordring at få mediteret alene og være opmærksom i sin dagligdag. Så at mødes med andre, er en måde at holde sin praksis ved lige, lære nyt og finde støtte, når vi er sammen i et meditativt samvær.

Du kan starte på holdet, når du ønsker det. Tilmelding og betaling sker for et år ad gangen.

Datoer for 2018

Torsdage aftener kl. 19–21.30

25. januar — 22. februar — 5. april — 3. maj — 7. juni — 16. august — 13. september — 29. november

Stilhedsdag: søndag 28. oktober kl. 13–18

Pris for hele forløbet 3.500 kr. (svarer til 140 kr. pr. time). Kan fordeles på to rater over de to første måneder af dit forløb. Betales via bankoverførsel til Nordea, reg. 2104, konto 3160135335.

Begrænset antal pladser. Så vil du sikre dig at kunne deltage på dette hold, anbefaler jeg at du kontakter mig hurtigst muligt og hører om der er plads.

Er du nysgerrig og interesseret i at deltage i holdet Mindfulness Integration, så kontakt mig gerne på mail eller telefon 61703173.

Share with friends

Date and Time

Location

Behandlerkollektivet

Holger Danskes Vej 3 A-B

2000 Frederiksberg

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved