kr0 – kr1,868.75

Min Bedrift / Gründermessen Stavanger, 2017

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Clarion Hotel Air

Utsolaarmen 16

Sola, Rogaland 4055

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Digitalisering må til i alle næringer for å øke norsk produktivitet. Frykt og skepsis preger nyhetsbildet når digitaliseringen diskuteres. Men robotene kommer og digitaliseringen spiser arbeidsplasser til frokost. Vi skal gi ledere i små og mellomstore bedrifter innblikk i hvordan de kan forberede seg til en ny digital hverdag.

Min Bedrift er konferansen for deg som er leder i en etablert bedrift. Våre skreddersydde foredrag gir deg rådene for hvordan du tar i bruk ny teknologi for å forenkle driften, bygger gode nettverk, driver målrettet markedsføring.

Gründermessen arrangeres parallelt med Min Bedrift. Her får du den viktigste kompetansen du trenger for å realisere din egen gründerdrøm!

Før lunsj holdes foredragene i plenum. Etter lunsj splittes konferansen i to deler: En for gründere og en for de med appetitt for kunnskap om blant annet digitalisering, automatisering, markedsføring.

Konferansen dekker temaer innen:

- Teknologitrender og digitalisering

- Kunstig intelligens og automatisering

- Digital markedsføring

- Nettverksbygging

- Matnyttige tips og råd

- Oppstart av egen bedrift


Besøk stands, lytt til gode foredrag, bygg nettverk. Bli inspirert på Min Bedrift / Gründermessen!Se hele programmet på grundermessen.no/stavanger

Share with friends

Date and Time

Location

Clarion Hotel Air

Utsolaarmen 16

Sola, Rogaland 4055

View Map

Save This Event

Event Saved