Free

Miksi parisuhteeseen?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Meeting Park Campus

Yrjönkatu 29 C

00100 Helsinki

Finland

View Map

Event description
“Todellinen rakkaus on yksinkertainen. Kun väärillä rakkauksilla on monia haluja, todellisella rakkaudella on vain yksi: antaa toiselle”

About this Event

Parisuhde on kaikista tehokkain väline oman sielumme kehittämiseen. Pelkkä kumppanin löytämisen odottelu ei kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan myös etukäteistyötä - ja erityisesti työtä tarvitaan sen jälkeen kun tiet ovat kohdanneet. Parisuhteen rakentaminen voi olla haastavaa, mutta kun ymmärrämme oman henkisen roolimme missä tahansa ihmissuhteessa, ymmärrys mahdollistaa ja motivoi jatkuvat muutokset ja kehittymisen.

Tule mukaan kuulemaan oivalluksia siitä, miten voit saada kokonaan uuden näkökulman parisuhteeseen, asettaa uudenlaisia omia tavoitteita, ja ymmärtää millaista pohjatyötä sinun on tehtävä haluamasi tilanteen mahdollistamiseksi. Samalla opit miten voit jatkuvasti uudistaa kaikkia ihmissuhteita ja pitää niissä kiinnostusta yllä.

Tämä tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat käyttää vuosituhansien ajan käytännössä testattua viisautta ja työkaluja valmistautumiseen uuteen suhteeseen tai parantaa jo olemassa olevia ihmissuhteita.

Ma 9.12. klo 18-19:30

Meeting Park Forum Campus, Kukontori, Yrjönkatu 29 C, Helsinki

Vapaa pääsy, varaa paikkasi tältä sivulta

Esitys on englanniksi

Share with friends

Date and Time

Location

Meeting Park Campus

Yrjönkatu 29 C

00100 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved