kr929

Micro:bit – ta kodingen ut av dataskjermen

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Norsk Teknisk Museum

143 Kjelsåsveien

0491 Kjelsås

Norway

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Friends Who Are Going
Event description

Description

Hvordan undervise koding, hvordan bygge opp forståelse for koding over tid. Hvordan kombinere koding på data med noe konkret og fysisk? Dette blir temaene for micro:bit-kurset hos Teknisk museum.

Vi starter grunnleggende med hvordan man kan gi en god og trygg inngang til koding, og forståelse av hva det kan brukes til. Etter lunch vil vi jobbe med hvordan man kan bruke Micro:bit til å kode noe fysisk som en robot eller bil. Det vil være mye hands-on aktiviteter, og deltakerne må være forberedt på selv å være delaktige i oppgavene som gis.

Kurset passer for lærere som skal begynne å undervise i koding på mellomtrinn og ungdomsskole (5.–10. trinn) og til de som ønsker inspirasjon og faglig påfyll og de som er litt nysgjerrig på hva koding er. Etter fullført kurs får alle kursdeltakerne med seg en micro:bit.

Om micro:bit

Micro:bit er den største utdanningsteknologiske satsningen i moderne tid. I 2016 fikk alle 12-åringer, 1 million ungdom, mikrodatamaskinen micro:bit av BBC. Nå kommer micro:bit til Norge for fullt.

For spørsmål om arrangementet, kontakt Rannei Solbak Simonsen, tlf 404 70 374, e-post: rannei.solbak.simonsen@tekniskmuseum.no

Share with friends

Date and Time

Location

Norsk Teknisk Museum

143 Kjelsåsveien

0491 Kjelsås

Norway

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved