Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Met je nieuwe Elevator Pitch wordt 2017 jouw Super jaar!

Edo van Santen

Wednesday, January 4, 2017 from 10:00 AM to 6:00 PM (CET)

Met je nieuwe Elevator Pitch wordt 2017 jouw Super...

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee BTW Quantity
Super Early Bird Ended €79.00 €0.00 €16.59
Early Bird
Uitsluitend voor de vroegboekers, hierna wordt de prijs €199
Ended €99.00 €0.00 €20.79
Toegangskaart Ended €199.00 €0.00 €41.79

Event Details

Op 4 januari neem jij het heft in eigen hand.

Je wilt gewoon meer opdrachten binnenhalen. Kan dat? Zonder te verkopen? Jazeker! Als je Elevator Pitch precies dat beschrijft, dat iemand het snapt, kan onthouden en doorvertellen, dan gaan ze jouw business verkopen. Dan hoef je dat zelf niet meer te doen. Simpel. Dat gaan we op 4 januari samen voor elkaar krijgen. Met je nieuwe pitch maken we van 2017 een super jaar! Deze open-inschrijving training wordt slechts eenmalig gegeven. Op 4 januari starten we 2017 met een knaller. Grijp nu je kans!

Daar gaan we wat aan doen!

Samen creëren we in 1 dag Jouw Perfecte Elevator Pitch voor 2017. Edo van Santen helpt je jouw verhaal, product, dienst of idee, terug te brengen tot de kern: 1 woord, 1 zin of 1 minuut, de Perfecte Elevator Pitch.

Een Super Pitch, maar ook Super Presentatietechnieken.

Na deze dag training en coaching kun je met maximale impact een groep of zaal beïnvloeden. Je kunt oprecht genieten van het podium. Je leert hoe je met je elevator pitch of presentatie je publiek optimaal kunt raken met jouw échte kracht.

Meer info over Edo van Santen en zijn aanpak kun je lezen en zien op Edo van Santen.nl

Boek nu je Early-Bird Ticket.

Ben jij al klaar voor 2017? Ik help je met een super start voor een super jaar. Schrijf je snel in.
Have questions about Met je nieuwe Elevator Pitch wordt 2017 jouw Super jaar!? Contact Edo van Santen

When & Where


Utrecht

Utrecht
Netherlands

Wednesday, January 4, 2017 from 10:00 AM to 6:00 PM (CET)


  Add to my calendar

Organizer

Edo van Santen

"Na mijn training of coaching kun je met maximale impact een groep of zaal beïnvloeden. Je kunt oprecht genieten van het podium of de camera. Je leert hoe je met je elevator pitch of presentatie je publiek optimaal kunt raken met jouw échte kracht."

De Elevator Pitch en Presentatie Trainer, Coach, Spreker

Pitcholoog™ Edo van Santen is de absolute specialist op het gebied van Elevator Pitch en Presentatie Training/Coaching. Hij leert je dat ook jij zonder angst, met plezier, en vanuit jouw kracht, authenticiteit en passie kunt presenteren. Edo biedt je individuele coaching of groepstraining voor Spreken in het openbaar, presenteren voor een groep, op het podium of voor de camera.

De Perfecte Elevator Pitch

Edo helpt je jouw verhaal, product, dienst of idee, terug te brengen tot de kern: 1 woord, 1 zin of 1 minuut, de De Perfecte Elevator Pitch.

Edo van Santen als Spreker op uw evenement

Edo van Santen is een veelgevraagd spreker met zijn kennis over pitchen en communiceren met maximale impact. Als gastspreker op uw evenement, congres, netwerk-bijeenkomst, klantendag of personeels-bijeenkomst.
 

Edo gaat voor Goud. Garandeert Maximale Impact en Resultaat

Edo beschikt over het bijzondere talent je in korte tijd bewust te maken van jouw echte kracht, zodat ook jij een presentatie met maximale impact kan geven. Hij haalt jouw belemmering of drempel weg, zodat je voortaan altijd kunt schitteren voor publiek, op het podium of voor de camera.

Ook jij bent Goud waard

"Jouw concurrentie laat zich ook bijstaan door een trainer of coach. Kan jij het je permitteren dit niet te doen? Elke opdracht die naar jou gaat, komt niet bij je concurrent terecht. Elke opdracht die naar je concurrent gaat, komt niet bij jou terecht. Bel Edo en vergroot je kansen. Je bent het meer dan waard!"
 
Als trainer en coach garandeert Edo van Santen spectaculaire resultaten. Edo legt de lat hoog en wil het beste uit mensen naar boven halen. Als jij voor de gouden medaille wilt gaan, dan is Edo jouw trainer en coach. Als je tevreden bent met middelmatige resultaten, of een bronzen of zilveren medaille, ga dan naar een andere trainer.

Topresultaat Gegarandeerd

Edo van Santen is geen doorsnee trainer-coach-spreker. Met Edo aan jouw zijde, gebeurt er gegarandeerd iets spectaculairs. Hij is vlijmscherp, goudeerlijk, en heeft maar één doel: een onomkeerbare doorbraak om je naar ongekende hoogte te brengen.
  Contact the Organizer
Met je nieuwe Elevator Pitch wordt 2017 jouw Super jaar!
Things to do in Utrecht Class Business

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.