€50 – €150

Mestarit Lavalla – kuumimmat hitit rekrytoinnista ja työnantajakuvasta

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Tavastia

4-6 Urho Kekkosen katu

00100 Helsinki

Finland

View Map

Event description

Description

NÄE HR:N "MESTARIT" TODENNÄKÖISESTI VIIMEISTÄ KERTAA YHTEISKIERTUEELLA

Mestarit oli Hectorin, Kirkan, Pave Maijasen ja Pepe Willbergin muodostama laulukokoonpano, jonka ensimmäinen julkinen konsertti järjestettiin Hartwall-Areenalla vuonna 1998. Suurmenestykseksi osoittautunutta konserttia seurasi kiertue, joka kiersi Suomen suurimmissa jäähalleissa.

***

HR-skenen äänekkäimpiin hahmoihin lukeutuvat Tom Laine, Juho Toivola ja Aki Ahlroth ovat päättäneet tehdä saman ja lähteä kiertueelle. Kiertue on paitsi kunnianosoitus 1990-luvun lopun Mestareille, myös kapina pönöttäviä HR-tapahtumia kohtaan.

Koska lätkäkauden vuoksi kaikki jäähallit ovat varattuja, 2010-luvun "Mestareiden" ensimmäinen keikka järjestetään Helsingin rock-pyhätössä, Tavastia-klubilla.

Varaa aamupäivä vapaaksi ja tule kuuntelemaan ikivihreitä ajatuksia ja uusimpia hittejä. Samalla voit verkostoitua muiden "Mestarit"-fanien kanssa ja todeta, miksi inspiroivia HR-tilaisuuksia ei kannata järjestää hotellien väsyneissä auditorioissa.

Jos sinulla käy tuuri, saatat päästä todistamaan, kun joku kolmikosta tuhoaa käyttäjävihamielisen rekrytointijärjestämän asennus-CD:n lavalla kuin Fender-kitaran konsanaan.

PAIKKA

Tavastiaklubi, Urho Kekkosen katu 4-6

OHJELMA

 • 08:30 – Ovet avautuvat
 • 09:00 – Lämppäri aloittaa esiintymään
 • 09:15 – "Työnantajakuvan markkinointi – matka katusoittajasta maailmantähdeksi" (Aki Ahlroth)
 • 09:50”2020-luvun rekrytoijan taidot ja niiden kehittäminen” (Juho Toivola)
 • 10:20 – Verkostoitumistauko
 • 10:40 – "HR-ammattilaisen henkilöbrändi" (Tom Laine, Juho Toivola & Aki Ahlroth feat. Thomas Grönholm)
 • 11:15 – "Työnantajakuvan uudet mittarit" (Tom Laine)
 • 11:50 – Keikka päättyy

LIPPUVAIHTOEHDOT

Tapahtumaan on saatavilla kolmenlaisia lippuja:

 • Early Bird -lippu (50€) (21.1.2018 saakka)
 • Peruslippu (80€)
 • VIP-lippu (150€)

(Hinnat ALV 24%)

ESIINTYJÄT

Tom Laine

Tom Laine on somerekytoinnin pioneereja, joka tunnetaan jo yli 13 vuotta kestäneestä Linkedin-kiertueesta, kestohitistään Linkedin Megaopas, sekä kokoelmista Henkilöbrändi, Työnhakuopas ja Suhteellinen Rekrytointiteoria. Viime vuodet Tom on myynyt täyteen saleja ympäri Eurooppaa ja Lähi-Itää. Tom vetää vuodessa enemmän keikkoja kuin Lauri Tähkä ja Apulanta yhteensä!

Juho Toivola

Digitaalisesta soundistaan ja napakoista lyriikoistaan tunnettu rekryartisti Juho Toivola on rekrytoinut urallaan jäähallin verran väkeä. Psykologis-filosofisella tasolla operoivan Toivolan teokset avautuvat usein kunnolla vasta muutaman kuuntelukerran jälkeen. Tule tsekkaamaan kaverin keikkakunto ja ottamaan rekrytoijasta mittaa!

Aki Ahlroth

Keski-iän ylittäneen naisyleisön suosioon kohonnut Aki Ahlroth on herättänyt paheksuntaa kantaaottavilla sanoituksillaan. Uransa kohokohtana Ahlroth pitää esiintymistä oopperan lavalla, jossa tulkittu aaria oli hänen omaa tuotantoaan. Muista teoksista mainittakoon Järkytä avoimuudella -niminen pilkkalaulukokoelma, joka löytää pian tiensä alelaareihin kautta maan.

PROMOOTTORI

Duunitori Oy

Share with friends

Date and Time

Location

Tavastia

4-6 Urho Kekkosen katu

00100 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved