Gratis

Mer engagemang i förändringsarbetet!

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

World Trade Center Helsingborg

Carl Krooks gata 18

252 25 Helsingborg

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Erfarenhet är att känna igen misstag och Pontus Bodelsson har begått många misstag under sina 20 år som vd på fem olika företag i förändring.

  • Hur kan vi leda för att effektivare nå vårt förändringsmål?
  • Vad krävs för att kulturen ska stödja vår nya strategi?
  • Vilka är nycklarna som skapar engagemang i vår förändring?

World Trade Center Club välkomnar Pontus som bjuder på sina bästa ledarskapsmisstag – och lärdomarna de ledde fram till. Underhållande och humoristiskt delar han med sig av egna exempel från verkligheten som ger insikterna trovärdighet.

Förändring innebär utmaningar och Pontus ger ögonöppnare och handfasta råd för såväl medarbetaren i förändring, den nytillträdda mellanchefen som det erfarna styrelseproffset. Han lyfter fram betydelsen av engagemang och hur vi tillsammans kan jobba för att öka entusiasmen. Meningsfullhet i all ära, men ändamålet är inte enda målet.

Föredraget utgår från Pontus nya bok Ledarskap för förändring – Mina 79 bästa misstag. Han använder verkliga händelser från sina 20 år som vd och belyser sina misstag som leder fram till tio praktiska principer för förändring. Det är en lustfylld mix av egna erfarenheter från förändringsprocesser, ofta sprungna ur digitalisering och innovation, och klokskap från andra företagsledare, forskare och tänkare.

Välkommen!

Pontus Bodelsson har varit vd sedan 1998, på Sydsvenskan, Nationalencyklopedin, Helsingborgs Dagblad, internetundersökningsföretaget QuickWise och reklambyrån MOR. Han sitter i flera styrelser, bl.a. för e-hälsoföretaget Min Doktor. Pontus har tagit en Executive MBA vid EFL, är jur. kand. och studerat vid Harvard Business School (förändringsledarskap). 2013 utsågs han till Skånes mest inspirerande ledare.
www.bodelsson.com

Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

World Trade Center Helsingborg

Carl Krooks gata 18

252 25 Helsingborg

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved