Free

Memira holder informationsmøde i Axel Towers Skybar d. 16/11 - kommer du?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Axel Towers

Axeltorv 2

1609

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Lev livet - uden briller og linser.

Vil du gerne vide, hvordan du kan slippe for uskarpt syn, og besværlige briller og linser?

Få en bid mad og nyd udsigten over vores smukke København! Memira inviterer til informationsmøde i det nye Axel Towers i København. Her vil du møde vores dygtige øjenlæge Henrik Bom Olesen og vores kvalitetschef Thomas Østergaard Pedersen. De vil give en grundig introduktion til synskirurgiens verden og de mange forskellige operationsmetoder.

Hvem er vores øjenlæge?

Henrik Bom Olesen er uddannet autoriseret læge med speciale i øjensygdomme, hvorefter han har videreuddannet sig inden for refraktiv kirurgi. Han har udført mere end 20.000 øjenoperationer og han har tidligere arbejdet som overlæge ved øjenafdelingen på Holbæk Sygehus og som chef for Rigshospitalets Øjenklinik i Købehavn. I dag er Henrik cheflæge hos Memira, og det har han været siden 2009, Derudover har han også sin egen Privatklinik i Hørsholm, som åbnede 2010.

Hvem er vores kvalitetschef?

Thomas Østergaard Pedersen er uddannet optiker i 1992, og har herefter undervist på optikeruddannelsen frem til 2008. Han har arbejdet med kvalitetssikring inden for synskirurgi siden 2008 og været kvalitetsansvarlig for Memira Danmark siden 2011.
Det er Thomas, der står for at sikre, at alle medarbejdergrupper i Memira Danmark følger kvalitetsgruppens retningslinjer.

Tilmeld dig dette gratis arrangement, men skynd dig, der er begrænset antal pladser! Informationsaftenen finder sted torsdag den 16. november kl. 18:30-21:00.

Vi inviterer til en spændende aften, hvor du får svar på alle dine spørgsmål om synsfejl, laserbehandling og linseudskiftning (RLE), heriblandt:


  • Hvad bør du tænke på, inden du får foretaget en øjenoperation?

  • Hvilke operationstyper findes der og hvad er dine muligheder?

  • Hvad gør Memiras kvalitetsarbejde så enestående i branchen?

  • Hvad indebærer Memiras 5 års Tryghedsgaranti?

  • Hvor erfaren er kirurgen, der skal operere mig?

  • Kan alle blive opereret - uanset synsfejl?

  • Hvad koster det at slippe for briller og linser?

  • Er jeg egnet til behandling?

  • Gør det ondt, skal jeg sygemeldes, kan jeg blive blind, og meget meget andet…


Der vil undervejs blive rig lejlighed til at stille spørgsmål, og du kan også møde et par af vores tidligere kunder, og høre hvad der fik dem til at tage beslutningen om at få lavet en synskorrigerende operation hos Memira. Umiddelbart efter mødet tilbyder vi dig en gratis screening samt en rundvisning på vores store operationsklinik.

Tilmeld dig i dag - vi glæder os til at se dig!


Hilsen
Lotte Ipsen
Klinikansvarlig, Memira København

Vigtig info!
*Har du øjenskader eller sygdomme (dovent øje, grøn stær eller lignende), vil dette møde ikke være relevant for dig. Hos Memira opererer vi udelukkende synsfejl i raske øjne - og vi tilbyder ikke øjenlægeundersøgelser. Læs mere her.


Tilmelding!
Ønsker du at vide mere om informationsmødet, så kontakt os på telefon 88 80 28 00 - her vil du også kunne få hjælp til at tilmelde dig. Du kan også selv tilmelde dig direkte under "Register".

Share with friends

Date and Time

Location

Axel Towers

Axeltorv 2

1609

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved